• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aziz Yıldırım Karısı Maral Büyüksaraç İçin Boşuyor

magazinkonseyi1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
20
4
1
37
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile macerasını yazdığım Maral Büyüksaraç yıldırımdan şiddet görüyormuş bir süredir yıldırımdan hamile olan büyüksaraç karısını hemen boşamasını söylüyormuş ............ Bu adamla aşk yaşadığını küçücük kızın evli bir adamın yuvasını nasıl yıktığını görün herşey normal bakılır oldu artık kusura bakmayın iki üç gün önce milliyette haber çıktı yine kız için reşit değil yazılmış aziz yıldırım 70.80 yaşında kız daha lisede.... ben yazıyordum bir süredir buradan bu gizli aşkı hiç bir gazeteci yazmaya cesaret edemiyor çünkü kızın yaşı çok küçük cem yılmaz bile korkusundan neler zırvaladı hepsi ayrı malzeme bunların!!!kızın okuldan arkadaşı yazmış twitterda aziz yıldırım okula getirip götürüyor diye

ben bu ünlüleri anlamıyorum yazdıklarım doğru çıktı işte adam olayı karısını boşamaya kadar götürdü

ben çok kötü şeyler yazdım siz bunları kıskandınız birde üstüne neler yazdınız bence aziz yıldırıma siz gidin o kız yerine

yazdığım konuya tek sen cevap verdin bence sen bu kadar dert etme kaldı ki bu kötü yazıyı ne denli algıladıysan maral sensin demişssin kıza salak baksana velet senin olamaz yok dediğin şeyi yaşıyor yapıyor sen ise bunu bile nasıl anlıyorsun zavallı gibi kıza hakaret ettim ama artık kimsede ar namus kalmamış aziz yıldırım istese gördüğüm kadarıyla giden çok olacak

Back