- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi athenenoctua
Ben de şahsen ilk kez bir dincinin evrim teorisini kabul ettiğini duydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır küfürlü filmleri tv ye koyarken sacma sapan kötü içerikli filmleri öpüşürken aldatırken yok o nun bunun eli kimin cebinde olan filmlerden zarar gelmez ama kitaplardan zarar gelir dimi heleki aziz nesin yahu bu yazıklar olsun sinirlerim zıpladı
aynı aile yapısında "göster oglum amcana" demek cok uygun ama
diyelim ki televizyonlarda oyle sahneler yok, sosyal yasamda da cocuklar cok steril yaşıyorlar... iyi de kitabın icinde sakıncalı birsey yok ki.
ya yasaklayacaklar ya da basım sırasında +18 koyacaklar bu gidisle... aynen sizin yazdıgınız gibi! nasıl cıkarımlar yaptılarsa artık...
din kulturu ogretmeni evrim teorisini kabul ediyor diye dini aşagılama gerekceis ile sorusturma açan da aynı kafa işte.
wuhuuu cok müstehcenŞeker Portakalı ile de bir ara uğraşmamış mıydı bunlar?
ne olursa olsun bu kadar saçma sapan olaylar dönüyorken böle bir kitapla veya insanları urasmaları yazıkEvet Aziz Nesin.Neden Gülten Dayıoğlu ya da Muzaffer İzgü değil ?
İnsan gerçekten hayret ediyor.
''Hadi oğlum amcaya pezevenk de.'' de aynı mantık var. Tövbe ya. Yasaklamak aslında yaptıkları en büyük hata,milletçe huyumuzda var,yasaklar hep caziptir.Okumayacak kendi adamları bile,lan ne varmış bi bakayım demeyecek mi ? Meraktan.
Dini aşağılama konusuna hiç giresim yok. bkz : Günah işleme özgürü,makara mukara....
Şeker Portakalı ile de bir ara uğraşmamış mıydı bunlar?
wuhuuu cok müstehcen
evet, fareler ve insanları da sakıncalı bulmuslardı.
Yumuşak şeylere dokunma muhabbetinden zaar.
Anlayamadığım öğretmenler çocuklara Meb'in onayladığı kitapları önerir zaten
Meb onayı olmayan kitapların dışına çıkmazlar ki, yıllardır edebiyat öğretmenlerinin önerdiği kitapları alırız hepside meb listesinde olan kitaplardır, tuhaf geldi bana.
Yok yani çocuklara zararlıysa vurdulu kırdılı dizilerde sakıncalı, dün her hafta yayınlanan yerli bir dizimizde henüz küçük yaştaki çocuk annesinin talebiyle kötü adamlarca kaçırılır, gözü önünde biri vurulur, annesi çocuğu kandırmak için gözü kapalı çocuğun önünde sözüm ona kötü adamları kendi adamlarına vurdurur, silahlar patlar, gözü açılan çocuk yerde yatan öldü zannettiği bir sürü adamı yerde görür vs vs.
Şimdi bu çocuklar üzerinde bir travma yaratmaz mı? Dizi öyle gece yarısından sonra da yayınlanmıyor, 21.00'de başlar, o saatte çocukların bir kısmı ayakta, babaları diziyi seyrederken onlarda seyrediyorlar
Ben bu haberden birşey anlamadım vesselam.
Aziz Nesin işte abla,daha ne olsun.Sakıncalı.
Hani şu Madımak'ta yakmaya kalktıkları Aziz Nesin diyorsun, hani Aziz Nesin'le birlikte orda kalan ve maalesef 33 yazar, ozan ve düşünürün ve iki tane otel personelinin öldüğü olay'dan kurtulan Aziz Nesin'den bahsediyoruz değil mi?