• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Azitro 250 mg kullananlar içeri lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi eye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
20
0
36
İstanbul
ben azitro kullanıyorumı a doktor 3 gün al 4 gün ara ver dedi 12 saatte 1 iç yazms eczaneci öteki kutuyada 24 saatte bir iç yaz demis doğrumu 1 ay kullanıcam bunları?

bende bir ara kullanıyordum doktor kontrolünde 4 gün içip 3 gün ara veriyordum bana hiç demedi 12 saatte 1 iç diye zaten hatırladığım kadarıyla günde 1 tane içiyorsun. daha sonra haftada 1 e düşürmüştü acnelyse krem kullanıyordum birde imex merhem ve sabununu kullanıyordum kullandığım zamanlarda baya baya geçmişti sivilcelerim ama şuan yine var 21 yaşındayım

kızlar aynı ilaca bende baslıyorum kullananlar faydasını görenler varsa yorumlarını bekliyorum

bende 500 mglk kullandım 10 gün ara verydm 5 kutu filn btrdm bugn arkla konuştum
zaralarından bahsetti bırakmaya karar verdm sivilcelerim daha hiç çıkmıyo şükür ama cildim bozuldu mu sanki ne
öneden sivilcelerm vardı ama yüzüm temzdi gayet güzeldi hatta görenler nazarı sivilcelernde derdi
ama şuan sivilce yok+bebek gibi yüzde yok napcamben :(

bende kullanmıştım azitro 250 mg lik, o dönem bayağı temizledi ama şimdi tekrarladı cildiyeye gittim yine zoretanin ile aknetrent diye bi ilaç verdi onu kullanmaya başladım.

kızlar bence azitroyla falan hiç uğraşmayın boşuna zaman kaybı ben yıllardır onlara harcadığım zamana üzülüyorum keşke birileri taa o zaman karşıma çıkıp zoretanin kullan deseymiş.. ben ilaç tedavimi bitireli yaklaşık bir hafta oluyo ve etkilerinden oldukça memnunum. delikleri tam anlamıyla kapatmadı ama yüzüm ay gibi parlıyormuş öyle söylüyo arkadaşlarım :)

bende çok az farketti belki de devam mı etmek lazım üç kür kullandım iyi sonuç alan arkadaşlar kaç kutu bitirdiniz?

ben azitroyu benzamycin ile beraber kullanmıştım. gunde yarım tablet alıyordum. 3-4 defa kullandım ama 2 ayda bir kullandım. sivilcelerimin çıkış hızı dönem dnem azaldı ama strese gırdım mı her taraftan aynı anda patladı...
kesın bır tedavı yontemı değil yanı. ama benzamycın cildimi inanılmaz kurutuyorr

2 kutu bir kullandım. ardından 1 kutu daha. en son farklı bir doktor 1 ay sürecinde 4 kutu kullandırttı. sivilcelerim bana mısın demedi. hala yoğun bir şekilde var. sanırm mikroorganizmaların direncinden dolayı bana fayda etmedi.

arkadaslar bende önce 250 mg lıkla basladım 500 mg kullanıyorum suanda. uc gun kullanıp yedi gun ara verıyorum yararı oldumu olmadımı bırsey anlmadım. aynı zamanda ıkı tanede kremım var. ama sunu tespıt ettım ılacı bırakınca ara verınce sıvılce cıkıyoo ee napcam ömür boyu mu kullanıcamm anlamadım :44:

bana da doktorum verdi 250 mg lık..ama günde 1 yazıyor üstünde (ben işteyken anneme vermiştim numarayı eczaneden aldı ama böyle ara ara kullanılacak diye bişey demedi doktor bana da )
yanına da 3 krem verdi :(
etkili değil mi bu hap

Uc hafta uc kutu kullandim haftada uc gun ve bi degisme yok baska ilaclarim da vardi biraz cildimin yagi gitti gibi yarin tekrar gitcem doktoruma .

Bugun itibariyle dr un bana verdigi ilactir. Resmen bunu vermek icin zorladi. Roaccutane diye bir ilac vericekti ancak yeni evliymisim de etraf senden cocuk isterde yok kocana sormadan olmazda vs sokak argumaniyla konusup bana bu ilaci vermeyen dr a diplomayi bakkaldan mi aldin diye sorasim geldi ancak ole demolize oldum ki o an bisey diyemedim. Diyorum 3 yil dusunmuyoruz yok efendim etraf ister banane lan etraftan bu nasil cinsiyetci bir konusma. Guven hastanesine gideceğim parayi verip. Bu hapi da kullananlara baktim hic memnun olmamislar kesinlikle kullanmiycam

Back
X