• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azı diş çürüğü

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Yine ben ve yine dişlerim :1: Tel tedavim ertelendi ama sol alt azı dişim çürüdü :31: Çok fazla değil kahve lekesi gibi doktor çekelim diyor ama benim alt 4 dişim çarpık eğer çekerse ya dişlerim dahada bozulursa diye korkuyorum bide dişime siyah dolgu yapmazlar değilmi sonuçta gülerken kötü bir görüntü oluşuyor? :31:

neden çekiyorki benimki çürüktü kırılmıştı yârin kanal tedavisi yapıcak ama çok tırsıyorum

çürükse dolgu yapabilir benimde çürüklerim vardı beyaz dolgu yaptı ve tel takıldı.

neden çekiyorki benimki çürüktü kırılmıştı yârin kanal tedavisi yapıcak ama çok tırsıyorum

Hiiç korkmaa kanal tedavisi hiç acımıyor dişte iltihap yoksa :)) dişime 11 yada 9 kere tam emin değilim yani çok fazla kez aynı dişe yapıldı sadece iltihaplıyken bir kere acımıştı :))

Çekmek istiyor daha dogrusu çünkü tel takılırkende çekilecekmiş

çürükse dolgu yapabilir benimde çürüklerim vardı beyaz dolgu yaptı ve tel takıldı.

Ama benim dişlerim çok sıkışık oldugu için çekmek istedi yani telde takılacağı için :/ Önceden söyleyeyim o zaman ben doktora beyaz dolgu diye çünkü bir arkadaşıma siyah yapılmış

Ama benim dişlerim çok sıkışık oldugu için çekmek istedi yani telde takılacağı için :/ Önceden söyleyeyim o zaman ben doktora beyaz dolgu diye çünkü bir arkadaşıma siyah yapılmış

hmm anladım sıkışarak birbirininn üzerine çıkmasın diye.benim çok dolgum vardı doktor ,bayanda gri güzel durmaz diye beyaz yaptı ama grinin daha sağlam olduğunu da söyledi ben yine de beyaz istedim.

hmm anladım sıkışarak birbirininn üzerine çıkmasın diye.benim çok dolgum vardı doktor ,bayanda gri güzel durmaz diye beyaz yaptı ama grinin daha sağlam olduğunu da söyledi ben yine de beyaz istedim.

Evet ve çeneme baskı yapıyorlar artık.Çok teşekkürler bende söyleyeceğim doktoruma :16:

siyah dolgu dediğin civa amalgam dolgu ise aman uzak dur, resmen zehir. azı ve ya değil tüm dişlerde civa olmayan, ama sağlam dolgular var

Back