Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzum mənə yazmışdı, açığı xeyri olmurdu heç bir qram da. Keçən dəfə də dedim ancaq süd, bir də xiyar xeyr edirdi mənə. Südə allergiyan yoxdursa təbii ki

tamam da soru nası bi soru onu anlamırem ki... o anlamda mı diyorumm yoksa komik esprili bir cevap mı varr nasıl düşünmem gerekk biraz açsann?
Senin Azerbaycan Türkçeni yerim : ) Biz yaşıyoruz dimi, yiyoruz, içiyoruz, yatıyoruz, uyanıyoruz. Yani yaşadığımızı nerden anlıyoruz ki, biz yaşıyoruz. Yok komik diyil de cevap, din konusu da diyil : )

Senin Azerbaycan Türkçeni yerim : ) Biz yaşıyoruz dimi, yiyoruz, içiyoruz, yatıyoruz, uyanıyoruz. Yani yaşadığımızı nerden anlıyoruz ki, biz yaşıyoruz. Yok komik diyil de cevap, din konusu da diyil : )
Sen buna yaşamak mı deyisen

xow gununuze gelek inwallah qismet olsa kechmiw oldu kechdi getdi, seferimiz bawka limanlara bizim bebek naz eliyir hele

Geçmiş olsun caniko (ki geçmiş zaten))) aşılama eletdirmişdin? Klomen her yerde görürem ama bilmirem nedi. Çatlatma iynesidi?
gechdi gechdiyox canim normal yolla. awilama hele duwunmuruk inwallah ki ehtiyacimiz olmaz. klomen dermandi batin 5 - 10gunlerinde 2dene birden atrsan yumurta yetiwdirmesine komek edir. mende yetiwirdi ama chatlamirdi prosta hekimin bir bildiyi vardir deyb bawlamiwam bu ay da kimyasal oldu 12ayin ichinde 1abort 2kimyasal ile elde var sifir gorey axiri nolur

onda quzum biz senin tez tez yadina salaq ki ged kiwini piw piwle poh polabirde ki minik_prince ile bu cholaq sohbetini uzatmaqinizi ←bele oxudum. sohbetin baqlnmasina sevindim. her insanin ichinde duze eyri baxan bir goz var. fikirler ust uste duwmurse o eyri baxan gozle her kes ozunu haqli sandiqi uchun olur. ferqi yoxdu sen duzsen ya sehv.wexsi duwuncelere hormet etmek lazim

Xoş geldin canım.canım belke deyrem qarnıvı çekdiresen.mende de 2 dene kimyasal oldu.maşına minmeyimnen xestelenmeyim bir olurdu.mamam dedi ki sen hemişe ağrı götürensen belke saxlıya bilmir matkan.indi qarnımı çekdirmişem ele rahatlamışam.sende bi dene bence

Buna tükenmişlik test sendiromu derler.az nağarıme o qeder teste pul vermişe havayı.özüme paltar alardım belke.varsa bilecemde vaxtım keçende.hem sende men kimi kimyasal keçirtmisen ders olmadımı sana
yoo oomen her werde xeyir tapanlardanam maya kimi qalmirdim abortdan sonra. hekim dedi her weyin normaldi bir dene borulari yoxlatmamiwiq ola biler ki abortdan sonra bitiwmeler olsun borular baqlansin asdfgh zad. eger ureyinde qalsa gel onu da yoxladaq. mende bildiyim qederiyle borularin yoxlanmasi hem aqrili olur hemde rentgene gore bir muddet qoymurlar hamile qalmaqa. geldim eve duwundum duwundum filan. mayda test etdim pozitiv idi. sora bildim kimyasal imiw. esas odu oyrenmiw oldumki bu zadla o zad gedib goruwur mayalanma baw veriryani borular achiqdi. test etmeseydim pozitvi gormeseydim kimyasal da olsa hamilelik olduqunnan xeberim olmayacaqdiyani bu vesileyle boru yoxlatmaqa da ehtiyac qalmadi dinceldimindi soz verrem vaxtim kechmemiw test etmiyecem ama gelen ayin evveli yadima salin bu sozumu

He valla vaxtın keçmemiş eleme.hemde evde test saxlama.insanın özünden asılu deyr.bi de görürsen ki uje elemisen testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…