- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.521
Sen de elinden bilerekden salırsan?)) yani axtarmağa çalışırıq ki Aytenin dediyi kimi tipe rast geleciyuy. Yazığım geldi o bacıya))) neler çekib ee indiAy qizıar sakarliktan soz dusmusken mende cox sakaramedemeli teze gelmsem ozumu gosterirem yemek bisirem ele yagi qabinan goturub tavaya atirdimki lombultuynan dusdu polun ustune her seyi asirib tokurem cok sakarim son zamanlar olub bu mende
Sakarlıq insanın özünden asılı deyil. Bi taraflarını yırtsan da bu deyişmez ))) bu qeder adam burda bu sözü diyir. Senin de fikrin başqa yerde olsun, sen de neçe iller qaynanannan yaşa onda göreceysen ki, uje teze qablar alırsan özünchün. Bunnan sonra elinden bir şey düşse bizi hatırla. Hemişe demişem hemişe de diyecem. Big big don’t speakAyyy o misal lap meni ushagligima qaytarfi coxdanfi eshitmemishdim o sozuvAllah kim ne diyir desin colaxlig kobud menada cixir belke ama mencun neyise sindirib qiran menasindadi yeni xetrivize deymesin kim ne deyir desin colaxlig insanin ozunden asilidi bunu men ozumden gorurem indi qabagimdaki kulqabini goturum ehtiyatnan qoyum ona nese ola yox ama goturub goyden itelesemki stolun ustudude nolacag harasisa qirilsa demekki bu menim gunahimdi ehtiyatnan qoyulsaydi qirilmazdi sadece siz qiran trrefsiz men qirmiyan ona gore bu sohbetde biz hecvaxt eyni fikirde ola bilmerik 2 dunya vir araya gelse bele siz bizden asili deyilki diyeceksiz mense ölsem bele bu fikirneb razilashmaram axi ozumuzdeb asilidir burda direshesi bishey yoxdu fakt vu beledi
Xeyir ezizim men qesden salirsiz die bishey yazmamisham men ozuvuzden asilidir die bishey yazmisham her dheyi ehtiyatla elesez hecneyi salmiyacagsizSen de elinden bilerekden salırsan?)) yani axtarmağa çalışırıq ki Aytenin dediyi kimi tipe rast geleciyuy. Yazığım geldi o bacıya))) neler çekib ee indiminik_prince dan
Aaa vAllah siz haminiz hekimliysiz biri cixib demediye mende ele sheyler yoxduQızlar sakarlık demişken mende eleyeme.ne tutsam elimde qalır.teze ütünü xarablamışamhemde bizim eve kim gelib getse mütleq 1 qab sınır.hele 1 defede.tualetin tuşu xarab olub yoldaşım acıx qoymuşdu ağzını.mende bilmemişem getdim matoru taxdım.5 deyqeden gördüm kıxnaya su tökülür.bütün ev eşik batmışdı.biyabr oldumda
Kiz yoxe qeyri adi bir sey deyilki yo skafi zadi berk cirpram hecneyi sadece tabak kiriyon ve elimden bir seyler yere firliyor bu kadarcik.insanlik haliXeyir ezizim men qesden salirsiz die bishey yazmamisham men ozuvuzden asilidir die bishey yazmisham her dheyi ehtiyatla elesez hecneyi salmiyacagsizbir anda ozumu anormal hiss eledim yeni biri cixib demiyeceyki men ayten kimi bir qizam???bele baxiram siz haminiz qirib tokensiz sizi tesevvur eliye bilmedim bir anlig uzagdan qaca qaca gelib surmenide tepiynen ortersizki ozumuzden asili deyilki bu arada soh et edib zarafatlashirig ha sora kimse ekranin o terefinde agiz burun eyib incimesin ama ben shok oldum gefib nryise atib qirmag istiyirem
Bu movzuda cox shoka dushdum haminiz eynisiz ve sizin kimi bir gelin qismet olacag mene 100% qinadigim ancag o zaman bashima gele biler ondada meni paralic vurar agzim zad eyilecek bir terefe yaxshiki ayri saxliyacam yoxsa birdefelik olerem bir yerde qalsagKiz yoxe qeyri adi bir sey deyilki yo skafi zadi berk cirpram hecneyi sadece tabak kiriyon ve elimden bir seyler yere firliyor bu kadarcik.insanlik hali
Kiz xetrime deyrsen ele bil cox pis seydi qab sindirmaq men hse gun qab sindirmrame ama olanda olurBu movzuda cox shoka dushdum haminiz eynisiz ve sizin kimi bir gelin qismet olacag mene 100% qinadigim ancag o zaman bashima gele biler ondada meni paralic vurar agzim zad eyilecek bir terefe yaxshiki ayri saxliyacam yoxsa birdefelik olerem bir yerde qalsag
Mutleq ayir yoxsa gelin curuyer qab sindirsa sikest deyersen sen camaatin qizinaBu movzuda cox shoka dushdum haminiz eynisiz ve sizin kimi bir gelin qismet olacag mene 100% qinadigim ancag o zaman bashima gele biler ondada meni paralic vurar agzim zad eyilecek bir terefe yaxshiki ayri saxliyacam yoxsa birdefelikolerem bir yerde qalsag
He ne bilime özümden asılı deyil.neye elimi atsam elimde qalırAaa vAllah siz haminiz hekimliysiz biri cixib demediye mende ele sheyler yoxdu
Kiz kef eliyin mene baxmiyin sadece men elemirem ailemde hetta 2 terefden neslimde etrafimda bacimdan bashqa heckim bele deyil die teeccubli geldi mende yoxsa dedim axi xetrinize deymesinKiz xetrime deyrsen ele bil cox pis seydi qab sindirmaq men hse gun qab sindirmrame ama olanda olur
Men ilk defe burda qarshilashdim bu qeder qizin eyni qab sindirmag sheyinin oldugunuMutleq ayir yoxsa gelin curuyer qab sindirsa sikest deyersen sen camaatin qizina100 neferi dansdirsan 50 si mutleq nese sindirir burda qeyri adi hecne yokki
Hecne olmaz duzeler yavash yavashHe ne bilime özümden asılı deyil.neye elimi atsam elimde qalır
Gördüyün kimi bunlar normal şeylerdi. Hamıda var. Sende yoxdusa hekime sen gedesen belke?Xeyir ezizim men qesden salirsiz die bishey yazmamisham men ozuvuzden asilidir die bishey yazmisham her dheyi ehtiyatla elesez hecneyi salmiyacagsizbir anda ozumu anormal hiss eledim yeni biri cixib demiyeceyki men ayten kimi bir qizam???bele baxiram siz haminiz qirib tokensiz sizi tesevvur eliye bilmedim bir anlig uzagdan qaca qaca gelib surmenide tepiynen ortersizki ozumuzden asili deyilki bu arada soh et edib zarafatlashirig ha sora kimse ekranin o terefinde agiz burun eyib incimesin ama ben shok oldum gefib nryise atib qirmag istiyirem
Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhaldaGördüyün kimi bunlar normal şeylerdi. Hamıda var. Sende yoxdusa hekime sen gedesen belke?Men de yazmışam ama sen ele öz bildiyivi diyirsen. Diyirem ki “İnsanın özünnen asılı deyil” heç kim demir ki ay bir diqqetsizlik eliyim elimden bir şey salım ya elinnen sürüşür ya da nese olur.
Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda
Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?