Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay qizıar sakarliktan soz dusmusken mende cox sakarame demeli teze gelmsem ozumu gosterirem yemek bisirem ele yagi qabinan goturub tavaya atirdimki lombultuynan dusdu polun ustune her seyi asirib tokurem cok sakarim son zamanlar olub bu mende
Sen de elinden bilerekden salırsan?)) yani axtarmağa çalışırıq ki Aytenin dediyi kimi tipe rast geleciyuy. Yazığım geldi o bacıya))) neler çekib ee indi minik_prince dan

Sakarlıq insanın özünden asılı deyil. Bi taraflarını yırtsan da bu deyişmez ))) bu qeder adam burda bu sözü diyir. Senin de fikrin başqa yerde olsun, sen de neçe iller qaynanannan yaşa onda göreceysen ki, uje teze qablar alırsan özünchün. Bunnan sonra elinden bir şey düşse bizi hatırla. Hemişe demişem hemişe de diyecem. Big big don’t speak bu hayatta her şey olur yeğen))) o beyenmediyin bacın düzeler sakarlığı keçer, bi de görersen ki sende başlıyar sakarlığ.

Qızlar sakarlık demişken mende eleyeme.ne tutsam elimde qalır.teze ütünü xarablamışamhemde bizim eve kim gelib getse mütleq 1 qab sınır.hele 1 defede.tualetin tuşu xarab olub yoldaşım acıx qoymuşdu ağzını.mende bilmemişem getdim matoru taxdım.5 deyqeden gördüm kıxnaya su tökülür.bütün ev eşik batmışdı.biyabr oldumda

Sen de elinden bilerekden salırsan?)) yani axtarmağa çalışırıq ki Aytenin dediyi kimi tipe rast geleciyuy. Yazığım geldi o bacıya))) neler çekib ee indi minik_prince dan
Xeyir ezizim men qesden salirsiz die bishey yazmamisham men ozuvuzden asilidir die bishey yazmisham her dheyi ehtiyatla elesez hecneyi salmiyacagsizbir anda ozumu anormal hiss eledim yeni biri cixib demiyeceyki men ayten kimi bir qizam???bele baxiram siz haminiz qirib tokensiz sizi tesevvur eliye bilmedim bir anlig uzagdan qaca qaca gelib surmenide tepiynen ortersizki ozumuzden asili deyilkibu arada soh et edib zarafatlashirig ha sora kimse ekranin o terefinde agiz burun eyib incimesinama ben shok oldum gefib nryise atib qirmag istiyirem

Aaa vAllah siz haminiz hekimliysiz biri cixib demediye mende ele sheyler yoxdu

Kiz yoxe qeyri adi bir sey deyilki yo skafi zadi berk cirpram hecneyi sadece tabak kiriyon ve elimden bir seyler yere firliyor bu kadarcik.insanlik hali

Kiz yoxe qeyri adi bir sey deyilki yo skafi zadi berk cirpram hecneyi sadece tabak kiriyon ve elimden bir seyler yere firliyor bu kadarcik.insanlik hali
Bu movzuda cox shoka dushdum haminiz eynisiz ve sizin kimi bir gelin qismet olacag mene 100% qinadigim ancag o zaman bashima gele biler ondada meni paralic vurar agzim zad eyilecek bir terefe yaxshiki ayri saxliyacam yoxsa birdefelik olerem bir yerde qalsag

Kiz xetrime deyrsen ele bil cox pis seydi qab sindirmaq men hse gun qab sindirmrame ama olanda olur

Mutleq ayir yoxsa gelin curuyer qab sindirsa sikest deyersen sen camaatin qizina 100 neferi dansdirsan 50 si mutleq nese sindirir burda qeyri adi hecne yokki

Kiz xetrime deyrsen ele bil cox pis seydi qab sindirmaq men hse gun qab sindirmrame ama olanda olur
Kiz kef eliyin mene baxmiyin sadece men elemirem ailemde hetta 2 terefden neslimde etrafimda bacimdan bashqa heckim bele deyil die teeccubli geldi mende yoxsa dedim axi xetrinize deymesin

Mutleq ayir yoxsa gelin curuyer qab sindirsa sikest deyersen sen camaatin qizina 100 neferi dansdirsan 50 si mutleq nese sindirir burda qeyri adi hecne yokki
Men ilk defe burda qarshilashdim bu qeder qizin eyni qab sindirmag sheyinin oldugunu he yox demerem ama qudama soz soxaram tez tez cay vay ozumu tesevvur ede bilmirem

Gördüyün kimi bunlar normal şeylerdi. Hamıda var. Sende yoxdusa hekime sen gedesen belke? Men de yazmışam ama sen ele öz bildiyivi diyirsen. Diyirem ki “İnsanın özünnen asılı deyil” heç kim demir ki ay bir diqqetsizlik eliyim elimden bir şey salım ya elinnen sürüşür ya da nese olur.

İndi görürsüzde burda ters direşen men deyilem. Direşireme ama haqsız direşmirem. Haqlıyamsa sonuna qeder savunuram. Bide menim özümnen aslı deyil ortada haqsızlıq varsa nifret elediyim birini bele savunaram. Meselen Aytenin bacısını tanımıram ama ona zatafatca da olsa ele dimeyleri xoşuma gelmedi savundum. Haqsızlıq qarşısında susa bilmirem buda en kötü huyum. İnsan bilerekden sakarlıq elemir bezir özüne nifret eliyir ama elinde olmuyan səbəblerden eliyir. Şkafın qapısını qaça qaça gelib tepiynen bağlamaq yox elbetteki onun adı ne çolaqlıqdı ne sakarlıqdı o vehşiliydi uje. Ama bezen iş görende şkafın qapısını bağlamaq istiyende elinnen çıxır çırpılır o ayrı. Demeli bizim evde kuxna mebelimiz teze idi qapıları hamısı avtomatik bağlanırdı ne qeder zerbnen çırpırsab çırp gedib bağlananda asta bağlanırdı. Menim de elim öyreşib ona. Evlenennen sora kuxnaya teze girmişem qaynanam çay istedi stekan götürdüm qapısını bağlıyanda nece danq ses geldi çırpıldı reski. Dedim bağışdıyın elimnen çıxdı.elim o biri şkaflara öyreşib.Qaynanam da dedi ki qız çay vermek istemir diyesen. Yoldaşım da ordaydı. Dedi ki he mama bizde de yuxarıda avtomatik bağlananlardandı yeqin eli ona öyreşib. Bir de olmaz dedim üzr istedim. Yani bu da menim özümnen aslı deyildi.
@eski_arkadash Yazığım geldi gelecek gelnive. Yaxşıki men öz qudamı tapmışam uje. Gedib senin oğluvu sevse yırtarım o kızı ben.

Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda

Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda

Herşey insanın özünnen aslı deyil çox şey insanın özünnen aslıdı. Xasiyyet davranışlar deyişe bilir. Deyişdire bilirsen. Menim kocam da evvel bezi şeyleri eliyirdi indi elemir. Demekki bu onun elinde olan birşeydi. Sen kocavun neyini deyişdirmisenki meselen?

Ayrıca hirsdenme nöş hirsdenirsen hamişsen sen bebişini düşün. Sen dedin anormalsız Ayten de dedi ki 5neferde beledise onda sen anormalsan biz normalıq. Çünki bunlar insanlık hali. Yene de deyirem sen qaynananla qalmamısan menim qaynanam da oğlaqdı. Sen bu xasiyetle 1hefte bele qala bilmezsen qaynanavun yanında. Başıva gelmediyiyçün bele rahat danışa bilirsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…