- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.501
Quzum inanırsan o iyi qoxuya görə mən yayda heç yerə getmirəm, avtobusda hərədən bir iy gəlir, şəxsi maşınımız da yoxdur. O dərtdən otururam evdə : (Selam kızlar nasılsınız?Judy_K LeylaJ sizin konunuza değinmek isdiyirem) leyla bir cehetden haqlıdı, sen de bir cehetden. Eslinde leyla düz deyir. Ele qadınlar var ki çox baxımsıZdılar. Qadın qadınlığıynan iyrenir qaldı ki kişi. Üstünden xörek iyi, ter iyi gelen qadınlar var, intim temizliye önem vermiyen qadınlar var ki kişi bunlardan iyrenir. Qadın her şeyden önce gerek özü üçün qadın olsun. Tez tez cimsin, temizlensin. Kişiye de aiddi baxımlılıq. Yoldaşımnan ter iyi gelmez ele de cunki tez tez cimir. Ama ne vaxt hiss elesem özüne diyirem men. Ele kişi var ki heftelernen çimmir. Eşitmişem. İyrenc bişeydi. Makyaj sevmir menim yoldaşım dodağına tonalni ili pudra deydise esebleşir) ama men herden vururam sivilcelerimin üstüne. Sevmirem özümü sivilceli görmeyi. Yani makyajı da abartmadan. Bir qonşumuz var ki arvadına diyir ki her gün makyaj ele seni ele görmey isdirem. Sevir makyajı yani here bir cürdü
DimiOnu iyi dedin yaaakaş ki
Sevgi olan yerde sen her halinle erin ucun gozelsen ona soz yox, menimki hec meni makiyajlo beyenmir, dediyim kimi baximli deyende makiyaj falan nezerde tutmuram esla. Qadinlar var da ozlerini tam evine uwagina hesr edir ozu yaddan cixir, saci agarir, kokelir, ustunnen yemek iyi gelir ister istemez kiwiye xow tesir bagiwlamaz.
Judy_K quzum Allah köməyin olsun, əl əsmən də, ürəyinin bulanması da təzyiqindəndir, şərbət iç quzum o qaldıracaq
Dəyməz quzum, təki sən yaxşı ol. Dünən unutdum deyim belə vaxtlarda duzlu ayran, soyutma yumurta ( kənd) bunlar da yaxşıdır.He hazırlıyacam birazdan. Çox sağol can
Ay ablam başını iyi getirdin de, o son cümle neydi öğle : ) kız ablam ben şimdi inekmiyimQizlarimLeylaJ senin dediklerine tamamile qatiliram hemde heddinden artig cox qatiliram indi menim qarnim dumduzdu ama doshlerim shishib bedenim shishib topa oxshuyuram esebleshirem ele istiyirem tez dogum cop kimj qiz olum evvelkk kimi arada agliyiram birden dogandan sonra kok qalaram die indiden dieotoloqla danishib edirem dogandan sonra trening falan tapmisham ozume yeni kokluk meni depresiyaya salan bisheydi cox qorxuram men kocami taniyiram meni herhalimla sever diir sene kokelmek nece yarashirmiah ama qorxuram birden onun yanina yarashmaram qiragdan baxib dierled oglana bax ne qeshengdi arvadi ineye oxshuyur bugun urek boshaltma gunudu diessn
Ay ablam ben tırstım senden : )Hiranur83 o vaxtlar getsen diersen bir gunde gederik yaxshi???
Benim sizlerle buluşmam için önce kilo vermem gerek : ) hepiniz narin hatunlarsınız, rezil olmayayım yanınızda : ) İn şə Allah quzum siz hamınız arzularınıza çatın da, o da olar İn şə Allah, AminBide mene baxine gorushmek ucun nie subay olmaliyigki evlide gorusherik indi yaydi menimdeki bildiyiniz kimi cox berbad kecir gunlerim tek cixa bilmerem kocam mene mashin vermir daha ona gore yay cixisn mende biraz ozume gelim payizda gorushek inshAllah o vaxta inshAllah haminizda hamish olarsiz hamish hamish gezerik
Ürək bulanması üçün içdin ? Heç nə olmaz Leylam, əksinə yaxşı təsir bağışlayar fikrimcə. Cəfərini bilirəm ilk aylar olmaz, amma nanəni dəqiq deyə bilmərəm, doktora sormakta fayda varAxsaminiz xeyir qizlar. Kim yatmis kim oyaq? Nane demleyib icdim, sonra aklima takildi bir ziyani olmaz ki?? Hamilelere olar olmaz deye bir bilginiz var?
Yazdida onun yazdiglariynen men doyan deyilem axi hemde onun yazdiglarini indi gormeye gozum bele yoxdu qalddiki yigimAy ablam başını iyi getirdin de, o son cümle neydi öğle : ) kız ablam ben şimdi inekmiyimbu arada uşaq dünyaya gələndən sonra mən də ağlamışdım : ) yoldaşım dedi başın xarab olub, 6 il həsrətin çəkmisən, kökəlmisən eybi yox, onun dərdi asandır, amma əvəzndə gör nə gözəl balan var dedi. Ondan sonra sakitlədim, uşaq dünyaya gələndən sonnra bədən çox şiş olur, hamiləlik şişi. Bir on günə zada heç nə etməsəndə o şiş, ödəm gedir zatən, yerdə qalanı da dediyin kimi dietoloqla həll edərsən narahat olma indi də kökəlməyə bilərsən, dietoloqlar hamilələr üçün xüsusi proqram yazırlar kilo almamaq üçün. Bizlərdən fərqli olaraq hamişlərin diyeti başqa olur, hər vitamindən alasınız deyə
He quzum biraz ureyim bulandi hem de sevirem nane demleyib icmeyi, icdim sonra aglima geldi birden olmaz, cox sagol gozelimÜrək bulanması üçün içdin ? Heç nə olmaz Leylam, əksinə yaxşı təsir bağışlayar fikrimcə. Cəfərini bilirəm ilk aylar olmaz, amma nanəni dəqiq deyə bilmərəm, doktora sormakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?