Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzum inanırsan o iyi qoxuya görə mən yayda heç yerə getmirəm, avtobusda hərədən bir iy gəlir, şəxsi maşınımız da yoxdur. O dərtdən otururam evdə : (

Tebiiki onla mende razıyam heç sevmirem ele şeyleri. İnsan gerey heç kimçün yox özü üçün özüne baxsın

Qizlarim LeylaJ senin dediklerine tamamile qatiliram hemde heddinden artig cox qatiliram indi menim qarnim dumduzdu ama doshlerim shishib bedenim shishib topa oxshuyuram esebleshirem ele istiyirem tez dogum cop kimj qiz olum evvelkk kimi arada agliyiram birden dogandan sonra kok qalaram die indiden dieotoloqla danishib edirem dogandan sonra trening falan tapmisham ozume yeni kokluk meni depresiyaya salan bisheydi cox qorxuram men kocami taniyiram meni herhalimla sever diir sene kokelmek nece yarashirmiah ama qorxuram birden onun yanina yarashmaram qiragdan baxib dierled oglana bax ne qeshengdi arvadi ineye oxshuyurbugun urek boshaltma gunudu diessn

Bide mene baxine gorushmek ucun nie subay olmaliyigki evlide gorusherik indi yaydi menimdeki bildiyiniz kimi cox berbad kecir gunlerim tek cixa bilmerem kocam mene mashin vermir daha ona gore yay cixisn mende biraz ozume gelim payizda gorushek inshAllah o vaxta inshAllah haminizda hamish olarsiz hamish hamish gezerik

Ay ablam başını iyi getirdin de, o son cümle neydi öğle : ) kız ablam ben şimdi inekmiyim bu arada uşaq dünyaya gələndən sonra mən də ağlamışdım : ) yoldaşım dedi başın xarab olub, 6 il həsrətin çəkmisən, kökəlmisən eybi yox, onun dərdi asandır, amma əvəzndə gör nə gözəl balan var dedi. Ondan sonra sakitlədim, uşaq dünyaya gələndən sonnra bədən çox şiş olur, hamiləlik şişi. Bir on günə zada heç nə etməsəndə o şiş, ödəm gedir zatən, yerdə qalanı da dediyin kimi dietoloqla həll edərsən narahat olma indi də kökəlməyə bilərsən, dietoloqlar hamilələr üçün xüsusi proqram yazırlar kilo almamaq üçün. Bizlərdən fərqli olaraq hamişlərin diyeti başqa olur, hər vitamindən alasınız deyə

Hiranur83 o vaxtlar getsen diersen bir gunde gederik yaxshi???
Ay ablam ben tırstım senden : )
Quzum zarafat edirəm, İn şə Allah ora gedəsi olsam deyərəm, yalandan söz verməyim. Səni tanımmaq mənə də xoş olardı, maraqlı insansan. Zarafatcıl, deyib gülən, biri kimi canlandırıram səni kafamda : )

Benim sizlerle buluşmam için önce kilo vermem gerek : ) hepiniz narin hatunlarsınız, rezil olmayayım yanınızda : ) İn şə Allah quzum siz hamınız arzularınıza çatın da, o da olar İn şə Allah, Amin

Axsaminiz xeyir qizlar. Kim yatmis kim oyaq? Nane demleyib icdim, sonra aklima takildi bir ziyani olmaz ki?? Hamilelere olar olmaz deye bir bilginiz var?
Ürək bulanması üçün içdin ? Heç nə olmaz Leylam, əksinə yaxşı təsir bağışlayar fikrimcə. Cəfərini bilirəm ilk aylar olmaz, amma nanəni dəqiq deyə bilmərəm, doktora sormakta fayda var

Yazdida onun yazdiglariynen men doyan deyilem axi hemde onun yazdiglarini indi gormeye gozum bele yoxdu qalddiki yigimyox abla inek ancag men ola bilerem cunki menim sinem boyukdu 75 taxirdim dunen gedib 90 almisham gerisini tesevvur elemirem inek yalniz menemayyy bide shish zad dedin men ele bilirdim ele ushag cixdi qutardi getti hershey

He quzum biraz ureyim bulandi hem de sevirem nane demleyib icmeyi, icdim sonra aglima geldi birden olmaz, cox sagol gozelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…