eskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz
- Konu Sahibi nixiemii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.921
- 548
- 36
sadece 2 kişi tanıyorum o da tesadüf bir şekildeSiz hepimizden çok Azeri tanımışsınız maşallah. İşimiz düşerse biz soralım
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- 22 Haziran 2020
- 361
- 2.110
- 63
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Bu konuda şunun üzerine yorum tanımamSiz hepimizden çok Azeri tanımışsınız maşallah. İşimiz düşerse biz soralım
- 16 Haziran 2011
- 14.964
- 63.200
- 798
eskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
Profilinize göre 18 yaşında görünüyorsunuz. Konu etiketlerinizden biri : Uzak mesafe ilişkisi. Bu adamlarla nereden ve nasıl tanıştınız ? Bu adamlar yaşça sizden büyükler mi ?
Bu adamlarla internet üzerinden tanışıp, yazışıyorsunuz sanırım. Her ikisinden de uzak durun. Bu adamlarla buluşmanız çok riskli olur.
- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.196
- 798
Araya karışmış bir tane Adanalı zaar,şaşkın şaşkın bakınıyordur etrafınaAdanalılar: ben ne alaka
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
accessdenied gel gel senin kalemin
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
18 yaşında bir genç kızsın insanlar etrafındakine güvenemezken başka devletten 2 kişiyle görüşüp laflarına nasıl bu kadar anlam yukleyebildin hayret. Nette tanıştığınız insanlar nereli olursa olsun güvenmeyin.KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
aa qelbimi qırarsan mende yaxşi yorumlar yapa bileram accessdenied de kelsin hamınıza azeri oglanlari anlatabiler neyse men qaçar hamınıza salamlarBu konuda şunun üzerine yorum tanımam