• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

nixiemii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
12
6
1
20
eskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM

eskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM

Profilinize göre 18 yaşında görünüyorsunuz. Konu etiketlerinizden biri : Uzak mesafe ilişkisi. Bu adamlarla nereden ve nasıl tanıştınız ? Bu adamlar yaşça sizden büyükler mi ?

Bu adamlarla internet üzerinden tanışıp, yazışıyorsunuz sanırım. Her ikisinden de uzak durun. Bu adamlarla buluşmanız çok riskli olur.

KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
18 yaşında bir genç kızsın insanlar etrafındakine güvenemezken başka devletten 2 kişiyle görüşüp laflarına nasıl bu kadar anlam yukleyebildin hayret. Nette tanıştığınız insanlar nereli olursa olsun güvenmeyin.

Back