- Konu Sahibi txuxrkan34
-
burdayız arkadaşım sıcaklar bastırdı evdeyiz dışarı çıkmak istemiyor insan.allah yardım ede dışarda çalışanlara.:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:
a.s.a.s.a.s. Yerden göğe kadar haklısın sevgili arkadaşım ama yinede bir ümit gözüyle bakıyorum bir damla su bile hayat kurtarıyor . Senin de dediğin gibi hepimizin dikkat etmesi gerekiyor . Katkın için teşekkür ediyorum sizin katılımlarınız sayesinde konuyu gündemde tutalım ki belki faydası olur . görüşmek dileğiyle sevgiler :dance::teytey::dance:tabiki suyumuzu iktisatlı kullanmalıyız ama bizim bayanlarımız güneşi görünce susuzluğu,çektiklerimizi unutuyor ve yün yıkayan,halı yıkayanlar çoğalıyor...yani susuz kalmakta ders olmadı onlara...ben çalışan bayan olarak evimde gereksiz su tüketimine dikkat ediyorum...ama senle,benle,onla olacak iş değil herkesin bilinçli hareket etmesi gerekiyor...
allah yardımcımız olsun....
sevgiler...
ben dün televizyonda izledim klozet rezervuarının içine1,5litrelik su şişesi koydum.yılda 20 ton ediyormuş,bulaşığı duruladığm suylada balkon yıkıyorum
kızlar anlatayımda gülün
ben de öyle yapıyodum aynen, koymuştum rezervuarın içine 1.5 lt lik pet su şişesini doldurup;sengözlerimebaksanab
neyse aradan zaman geçti, biz rezervuarı yenilerken, unutmuşum tabi ben orda olduğunu pet şişeninkafamçokkarıştı; tesisatçı abla bakarmısın ne çıktı içinden, bu neyin nesidir diyerek şaşırdı kaldı adamcağız:1rolleyes:
Benim bulunduğum yer bi ilçe.millet hergün öyle balkon yıkıyorki nerdeyse bir saati buluyor suyun boşa gitmesi.her gödüğümü uyardım hatta tartıştım.belediyede yetersiz.balkon yıkamaya bu kadar su gitmesin lütfen.Ben yine elimden geleni yapıcam.
SUYUMUZUN KIYMETİNİ BİLELİM... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?