- Konu Sahibi txuxrkan34
-
abarttığımı düşünebilirsin ama cep telefonu faturam 104 lira acımmıyorum valla ama çevreye duyarlıyım bilim adamları 10 yıldır uyarıyor hala dinleyen yok..............
bugün durakta 40-45 yaşlarında bir hanımla birbirimize girdik ağzını burnunu sildiği mendili çaktırmadan yere attı bende uyardım "herkes atıyormusta ben niye onu görmüşüm" kızıyla beraber bana bağrıyorlar ahh be ablası iyide ben hepinizin başını bekleyip uyaracakmıyım sen akıl etsen olmaz mı dedim allahtan dayak yemeden arabam geldi kurtuldum .... 10larca kişiden birisi destek olmadı tiyatromuzu zevkle izledi .. destek isterdim çünkü umudumu yitirmemiş olacaktım.. ...
kesinlikle tasarruf etmeye çalışıyorum
helede Ankarada oturan biri olarak !
a.s.a.s.a.s. merhaba verdiğin bilgiler için teşekkür ederim herkesten konuyla ilgili paylaşımlar bekliyorum yazanların ellerine sağlık görüşmek dileğiyle :1hug:çok önemli bi konuya değinmişsiniz,hepinize teşekkürlerrrrrr
bence sadece suda değil herşeyde tasarruf etmemiz lazım,su içinbulaşık makinasını yüzde yüz öneririm çok tasarruf sağlıyor ve büyük kolaylık
onun dışında çalışan bütün elektrikli aletleri düğmesinden kapatın,tv,bilgisayar,vs.yanan küçük ışıklar bile elektrik harcanmasına sebep oluyor ki gereksiz
ütü yapacağınız zaman biriktirip yapın,ütünün fişini sık sık çekmek de çok elektrik harcıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar....
haa bide şu var,lütfen ucuz çin mallarını almayınnnnn,kısa sürede ya kırılıyolar ya bozuluyolar,pahalısını alın,bi kere alın
arkadaşlar bnde bu konuda çk hassasım mesela benm bazı akrabalarım herhalde akıllarınca şöyle düşünüolar bize bişe olmaz parasıyla değlmi die..onları kınıyorum lütfen bazşka işiniz warsa suyu kapatın öyle yapın işinizi...
a.s.a.s.a.s. huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr nerelerdesiniiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz .................? :1hug:a.s.
özür dilerim zaten bu bölümdeymiş .bende acapi unutkanım nerde olduğumu :roflol:unutuyorum.o yazıyıda okumadan geçmeyin.
valla kapanmasın diye uğraşıyoruz ama bildik önerileride sunmak sıkıcı oluyor
mrb.bende dün böye bir konu açmıştım .ama önceden siz açmışsınız,iyide yapmışsınız.:1hug:bende evimde suyumu son damlasına kadar değerlendiriyorum.benim alt katımda kiracımız oturuyor. alt katım bahçe katı. ben bulaşıkları duruladığım suyla balkonumu yıkıyorum alt komşumda oluktan akan suyun altına kova koyuyo ve o suyuda bahçedeki çiçeklere döküyo nasıl ama su boşa akmamış oluyo.a.s.şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?