Gebeliğe Hazırlık azalan adet kanaması ve hamişlik ilişkisi...?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
uzun bir aradan sonra MERHABA....ben geldim....:) ee dönüp dolaşacağım yer....;)
adet günümdeyim ama az adetim oluyor , birkaç haftadır garip bir şişkinliğim var afedersiniz gaz da arttı :/ ara ara sol kasıktan sokulan kasıkm ağrım..
1 çocuğum var ve bilemedim hamile olabilir miyim...ilk iş yarın gebelik testi ama hani korkum da yok değil...

Benimde az adetim gelmisti boyle igrenclik olmasin ama camurumsu geliyordu kahverengi gibiydi ben kist var sanmistim doktora gittigimde birsey yoktu ama gebelik icin daha coook erken dedi onun 10 gun sonrasinda hamile oldugumu ogrendim belirtimde yoktu cok degisik bir durum :))

Kizlar merhaba 2aydir az adet goruyorum 2ay oncesi adet geciktirici almistim acaba ondanmi 2.gunde bitti anlam veremiyorum cok korkuyorum bu yuzden cocugum olmayacak die

uzun bir aradan sonra MERHABA....ben geldim....:) ee dönüp dolaşacağım yer....;)
adet günümdeyim ama az adetim oluyor , birkaç haftadır garip bir şişkinliğim var afedersiniz gaz da arttı :/ ara ara sol kasıktan sokulan kasıkm ağrım..
1 çocuğum var ve bilemedim hamile olabilir miyim...ilk iş yarın gebelik testi ama hani korkum da yok değil...

Şişkinlik ,bulantı, bazen kasıkta batma , bel ağrıları, gögüslerde dolgunluk ve damarların belirginleşmesi vardı. Adetim de 7gün gecikmişti ki dün başta açık pembe açık kahverengi şeklinde kanama oldu. Sonra normal kanama şeklinde galiba. Nolur bilgi verirmisiniz sizde yaşamışsınız galiba.

Back