- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Nasıl yani 6 senelik sevgilim tabikideBir şey sorcam kafama takıldı da bu çocuk senin elini falan hiç tuttu mu sarıldı mı veya
Heh işte çok güzel, o size mayo konusunda dini sebeplerden dolayı demiş ya sizde sormadiniz mı hiç el tutmak sarılmak senin için bu kadar doğalken denize niye normal şekilde giremiyorum ben diyeNasıl yani 6 senelik sevgilim tabikide
ama kıyafete dini sebeplerden çok karışır ve mayo bikini açık istemez.
O zamanda tamam artık tutuşmayalım derdi zaten çok yakın temasımız olmazdı yani ben demesem hatta bunu bu şekilde dile getirsem kabul ederdiHeh işte çok güzel, o size mayo konusunda dini sebeplerden dolayı demiş ya sizde sormadiniz mı hiç el tutmak sarılmak senin için bu kadar doğalken denize niye normal şekilde giremiyorum ben diye
Erkek arkadaşın hangi şehirde sen hangi şehirdesinOrtak kurduk işte yazılım ve reklamcılık işleri yapıyoruz, ben daha çok reklamcılık ve tasarım kısmındayım.
Aynı şehirdeyiz ay dedim ya beraber çalışıyoruz diye yan yana yani ben uzak ilişki de yapmam. Artık daha fazla kendi ilişkim hakkında konuşmayacağım kahveciğim yeter.Erkek arkadaşın hangi şehirde sen hangi şehirdesin
Ankara demenden korktum penguencimAynı şehirdeyiz ay dedim ya beraber çalışıyoruz diye yan yana yani ben uzak ilişki de yapmam. Artık daha fazla kendi ilişkim hakkında konuşmayacağım kahveciğim yeter.
Erken şiştinAynı şehirdeyiz ay dedim ya beraber çalışıyoruz diye yan yana yani ben uzak ilişki de yapmam. Artık daha fazla kendi ilişkim hakkında konuşmayacağım kahveciğim yeter.
Beni nüfusuna alacak diye korktum artıkErken şiştin
Garip geldi , peki sadece o mu size karışırdi yoksa siz de ona karışır mıydınız (birazda ben seni soru yağmuruna tutayımO zamanda tamam artık tutuşmayalım derdi zaten çok yakın temasımız olmazdı yani ben demesem hatta bunu bu şekilde dile getirsem kabul ederdi
Yok ben karışmam hiç ama o bana çok karışırsa bende inadına bazen ona derdim arkadaşları ile çıkınca hadi geç oldu eve git diyeGarip geldi , peki sadece o mu size karışırdi yoksa siz de ona karışır mıydınız (birazda ben seni soru yağmuruna tutayım)
Ankara demenden korktum penguencim
Nasıl olcak çok kırdık birbirimiziIrmik ben sizi baristirmaya gonulluyum. Sevenler kavussun.
Nasıl olcak çok kırdık birbirimizi
Belkide kapmışlardırSen boyle kirdik ettik derken bu adami kaparlarsa gorusun o zaman.
Belkide kapmışlardır
Bence imkansız artıkKatibin Ruhu Artemissisipi gelin bu aska bir el atalim kizlar. Sevenler kavussun sevaptir. KahveCekirdegi7 nasil barisacaginizi konusalim bence ne dersin?
Sanmam nasıl olcak ki annesi kim bilir ne zaman tanışır eve getirip foto çekilmez kadının diğer geliniyle doğru düzgün fotosu yok hep eşiyle oğullarıyla yada torunuylaKapmis olsalar o fotoda olurdu bence. Demek ki hala bir umut var.
Bence imkansız artık
Ferace giyip adamın karşısına çıksın bence, adam bayılır sevinçten.Katibin Ruhu Artemissisipi gelin bu aska bir el atalim kizlar. Sevenler kavussun sevaptir. KahveCekirdegi7 nasil barisacaginizi konusalim bence ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?