Az önce resmini gördüm

Bence sizin tek hatanız bunu giyme mayo giyme kadınlar plajına git dediğinde bunu kabul edip susmak olmuş, eğer giyincem giyindim deseydiniz size bu kadar karışma hakkını kendinde bulmazdı
Giyinecek dedim ama asla ikna olmadı giydim deseydim direk kesebilird konuşmayı huyuna gittim

Sende benim hayatıma bu denli karışırsan sen beni kaybedersin diyemedin mi peki ?
Söyledim tabiki ama pek etkisi olmadı belkide sesini çıkarmazdı kaybetmemek için ama bende çok üstüne gitmedim sadece ayrılacağımı söylediğimde dedim ki bunlara bunlara izin ver beni kısıtlama evlenelim dedim arkamdan ağladı bana dedi ki ben şimdi seni kaybetmemek için tamam karışmam giy derim ama kendimi biliyorum gidince orda öyle giydirmem yapamam dedi

Yani kendi bile kendinden emin değilken ona inanıp yola çıkmak mantıklı olmaz evet , benimde bir arkadasimin sevgilisi var çocuk her şeyi yapar gezer tozar ama kız karşı komşusuna geçerken bile sevgilisinden izin almak zorunda , arkadaşımdan örnek verdim çünkü daha sevgililik aşamasında bu denli kıskanç olan evlendiğinde cama da çıkartmaz yoldan geçenler görür diye , ya onu dinleyip kısıtlamalarini dinlersiniz ya da bu ayrılığı kabullenip kendi hayat tarziniza göre birini bulursunuz artık burda size kalmış

Yok o kendi gezmez öyle kendine herşey var bana yok değil kendi zaten yüzmez denize gitmez ben demesem işi olmaz

Aslında dürüst olmadı iyi bence giydiririm tamam deyip beni ikna edip evlenince vazgeçebilirdi

Peki kız beden kabul etti ve şuan mutlu mu pişman mı
Hiçbir arkadaşı kalmadı bende mesafeliyim ne zaman cagirsam bir bahane uyduruyordu bir zaman sonra ben anladım çocuktan kaynaklı pek bir şey demedim sonra o açıkladı izin vermiyor diye (ev oturmasına kız kıza) , kendisi huzursuz ve mutsuz içten içe çoğu şeyde canı kalıyor kabul etme sebebini bilmiyorum açıkçası özel bir sebebi de olabilir , ama kendi annesi bile evlendiğinde kıskançlık konusu yüzünden huzursuzluk yaşayacaklarını düşünüyor vs vs.

Ya o ünideyken di çocukluk ergenlik bir kere oldu
Hangi ergenlik? Aklamaya çalışma boşuna. Kendini kandırırsın en fazla.
Sen bu adamla evlen ve istemediği şeyleri giy bakalım yine yerlerde tekmeliyor mu tekmelemiyor mu? Sen de biliyorsun, bildiğin için korkundan evlenemiyorsun ya bununla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…