- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Giyinecek dedim ama asla ikna olmadı giydim deseydim direk kesebilird konuşmayı huyuna gittimBence sizin tek hatanız bunu giyme mayo giyme kadınlar plajına git dediğinde bunu kabul edip susmak olmuş, eğer giyincem giyindim deseydiniz size bu kadar karışma hakkını kendinde bulmazdı
Biraksaydin kesseydi , seni kapalısın sözünü dinliyosun diye mi sevmiş oluyordu , biraksaydin seni o halinle seven kabul eden biri olsaydı yanındaGiyinecek dedim ama asla ikna olmadı giydim deseydim direk kesebilird konuşmayı huyuna gittim
Bana askılı giyip işe gidersen yada elbiseyle işe gidersen beni o zaman kaybedersin diyen bir adam var karşımdaBiraksaydin kesseydi , seni kapalısın sözünü dinliyosun diye mi sevmiş oluyordu , biraksaydin seni o halinle seven kabul eden biri olsaydı yanında
Ben hep orta yol bulmaya çalıştım zaten çok giyinen biri değilim diyeBiraksaydin kesseydi , seni kapalısın sözünü dinliyosun diye mi sevmiş oluyordu , biraksaydin seni o halinle seven kabul eden biri olsaydı yanında
Sende benim hayatıma bu denli karışırsan sen beni kaybedersin diyemedin mi peki ?Bana askılı giyip işe gidersen yada elbiseyle işe gidersen beni o zaman kaybedersin diyen bir adam var karşımda
Söyledim tabiki ama pek etkisi olmadı belkide sesini çıkarmazdı kaybetmemek için ama bende çok üstüne gitmedim sadece ayrılacağımı söylediğimde dedim ki bunlara bunlara izin ver beni kısıtlama evlenelim dedim arkamdan ağladı bana dedi ki ben şimdi seni kaybetmemek için tamam karışmam giy derim ama kendimi biliyorum gidince orda öyle giydirmem yapamam dediSende benim hayatıma bu denli karışırsan sen beni kaybedersin diyemedin mi peki ?
Yani kendi bile kendinden emin değilken ona inanıp yola çıkmak mantıklı olmaz evet , benimde bir arkadasimin sevgilisi var çocuk her şeyi yapar gezer tozar ama kız karşı komşusuna geçerken bile sevgilisinden izin almak zorunda , arkadaşımdan örnek verdim çünkü daha sevgililik aşamasında bu denli kıskanç olan evlendiğinde cama da çıkartmaz yoldan geçenler görür diye , ya onu dinleyip kısıtlamalarini dinlersiniz ya da bu ayrılığı kabullenip kendi hayat tarziniza göre birini bulursunuz artık burda size kalmışSöyledim tabiki ama pek etkisi olmadı belkide sesini çıkarmazdı kaybetmemek için ama bende çok üstüne gitmedim sadece ayrılacağımı söylediğimde dedim ki bunlara bunlara izin ver beni kısıtlama evlenelim dedim arkamdan ağladı bana dedi ki ben şimdi seni kaybetmemek için tamam karışmam giy derim ama kendimi biliyorum gidince orda öyle giydirmem yapamam dedi
Yok o kendi gezmez öyle kendine herşey var bana yok değil kendi zaten yüzmez denize gitmez ben demesem işi olmazYani kendi bile kendinden emin değilken ona inanıp yola çıkmak mantıklı olmaz evet , benimde bir arkadasimin sevgilisi var çocuk her şeyi yapar gezer tozar ama kız karşı komşusuna geçerken bile sevgilisinden izin almak zorunda , arkadaşımdan örnek verdim çünkü daha sevgililik aşamasında bu denli kıskanç olan evlendiğinde cama da çıkartmaz yoldan geçenler görür diye , ya onu dinleyip kısıtlamalarini dinlersiniz ya da bu ayrılığı kabullenip kendi hayat tarziniza göre birini bulursunuz artık burda size kalmış
Aslında dürüst olmadı iyi bence giydiririm tamam deyip beni ikna edip evlenince vazgeçebilirdiYani kendi bile kendinden emin değilken ona inanıp yola çıkmak mantıklı olmaz evet , benimde bir arkadasimin sevgilisi var çocuk her şeyi yapar gezer tozar ama kız karşı komşusuna geçerken bile sevgilisinden izin almak zorunda , arkadaşımdan örnek verdim çünkü daha sevgililik aşamasında bu denli kıskanç olan evlendiğinde cama da çıkartmaz yoldan geçenler görür diye , ya onu dinleyip kısıtlamalarini dinlersiniz ya da bu ayrılığı kabullenip kendi hayat tarziniza göre birini bulursunuz artık burda size kalmış
O örneğe takılmayın o dediğim çocuk zaten kızı kapattıYok o kendi gezmez öyle kendine herşey var bana yok değil kendi zaten yüzmez denize gitmez ben demesem işi olmaz
Diyettemisin gardaş ? Şöyle bi resim mi gördünAz önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Peki kız beden kabul etti ve şuan mutlu mu pişman mıO örneğe takılmayın o dediğim çocuk zaten kızı kapattı
Hiçbir arkadaşı kalmadı bende mesafeliyim ne zaman cagirsam bir bahane uyduruyordu bir zaman sonra ben anladım çocuktan kaynaklı pek bir şey demedim sonra o açıkladı izin vermiyor diye (ev oturmasına kız kıza) , kendisi huzursuz ve mutsuz içten içe çoğu şeyde canı kalıyor kabul etme sebebini bilmiyorum açıkçası özel bir sebebi de olabilir , ama kendi annesi bile evlendiğinde kıskançlık konusu yüzünden huzursuzluk yaşayacaklarını düşünüyor vs vs.Peki kız beden kabul etti ve şuan mutlu mu pişman mı
Ya o ünideyken di çocukluk ergenlik bir kere olduKimse seni onun gibi yerlerde tekmeleyemez İrmik. Haklısın özlemekte.
Hangi ergenlik? Aklamaya çalışma boşuna. Kendini kandırırsın en fazla.Ya o ünideyken di çocukluk ergenlik bir kere oldu
Giysem evden çıkarmaz ki evde değiştirene kadarHangi ergenlik? Aklamaya çalışma boşuna. Kendini kandırırsın en fazla.
Sen bu adamla evlen ve istemediği şeyleri giy bakalım yine yerlerde tekmeliyor mu tekmelemiyor mu? Sen de biliyorsun, bildiğin için korkundan evlenemiyorsun ya bununla.
Bir şey sorcam kafama takıldı da bu çocuk senin elini falan hiç tuttu mu sarıldı mı veyaGiysem evden çıkarmaz ki evde değiştirene kadar
Öyle de bi oluyorsun ki. Tekrar sevemem sanıyorsun ama öyle biri çıkıyor ki karşına bütün acılarını unutturuyor yeniden seviyorsun. Iyiki bitmiş diyorsun iyiki bitmiş ve böyle bi insana rastlamisim. Umudunu kaybetme eminim Birgül sevip sevileceksinYa sanki başkasıyla olamayacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?