Az önce resmini gördüm

Zatenözgüvensiz biri yaptı beni o yüzden bitirmekte çok zorlandım hayatıma onsuz devam edemem diye

Evet o yaraları tekrar yaşama korkusuyla bende hep sinirlendirmemek için söz dinleyip herşeyi ona sorup danışırdım

Zatenözgüvensiz biri yaptı beni o yüzden bitirmekte çok zorlandım hayatıma onsuz devam edemem diye
Edersin edersin çokta güzel edersin bide şöyle düşünsene seni gerçekten çok sevseydi sende kızıp ona tavır aldığında biraz frenlerdi , sen tavır yaptıkça o daha da sertleşmiş ve kötü davranmış hiç geri adım atmamış yani bitirmeyi göze alcak kadar seni hiçe saymış , özgüvenini de kendi istediğin gibi giyinerek işine odaklanarak onsuz yapamam edemem diye dusunmeyerek kazanırsın, Onunla ayrılmak senin için kayıp değil kazanç olmuş bence

O çok nettir asla geri adım atmaz beni üzmemek için kendi doğrusunu değiştirdiğini yada istediği birşeyden vazgeçtiğini hiç görmedim

O çok nettir asla geri adım atmaz beni üzmemek için kendi doğrusunu değiştirdiğini yada istediği birşeyden vazgeçtiğini hiç görmedim
Belkide hep sen tamam olur yaparım ederim dediğin için kendinde o güveni buldu , sen ilk başlarda biraz dik durup kabul etmeseydin her dediğini belki şu an çok farklı olurdu

Sanmıyorum çok denedim o çok net ve katı
Peki sana sevgisini nasıl hissettirdi, yani seni mutlu etti mi hiç ? Bide sanki sen sadece o karışıp kısıtlıyor ondan başka kimsen yok sanıp durmuşsun hep yanında gibi sende sana karışması ilgi göstergesi gibi olmuş

Şöyleki benim annemle babam ayrıldığı sene tanıştık biz ve babam ilgilenmiyordu onun bu tavırları beni korumaya çalışması ve ilgisi benim hoşuma gidiyordu hem düşünceli biriydi hediyeler alırdı kazandığı parayı benim için harcandı gözü görmezdi

Ama seni korurken sana daha çok zarar vermiş (dövmesi falan) , düşünceli hiç değil bence düşünceli olmak hediye almak vs değildir sadece. seni mutlu eden şeyleri düşünmeli ilk önce heves ettiğin hedeflerine ulaşmanda yardımcı ve destek olmalıydı, o ofise girmek için o okula gitmişsin göndermemiş çok güzel bir iş imkanini kaybetmişsin sakın o beni düşündü gibi düşünerek kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…