• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az kullanılmış pantolon, elbise, ceket, çanta vs eşyalarımı satıyorum...

canım 32 beden 3 pantolon gördüm... hepsi kaç lira olur. ..birde belden paçaya boy uzunluğunu yazabilirsen sevinirim...

umarım çok yıpranmış değildir... burda öyle bir deneyim yaşadım da çekiniyorum artık...

canım 32 beden 3 pantolon gördüm... hepsi kaç lira olur. ..birde belden paçaya boy uzunluğunu yazabilirsen sevinirim...

umarım çok yıpranmış değildir... burda öyle bir deneyim yaşadım da çekiniyorum artık...

dediğin ürünlere bakayım ölçülerini de yazarım
emin olabilirsin hiç yıpranma yok ben artık kullanamayacağım için elimde durmasınlar diye satıyorum

perişan olduğu için kullanmadığım bir ürünü satmak çok ayıp yaa bir kusuru varsa söylerim güvenebilirsiniz

mesajda yazdım bilgileri canım ;)

canım mesaj süresine takıldım...

yazdığın 16 haneli sayıların altında bir satır daha var....
hesap no diye yazar başında.... bana o lazım...

birde şehir bilgisi

canım pantolonlar geldi... ödediğim bedele göre oldukça iyi durumdalar....

şu ana kadar fiyat/performans olarak en başarılı alışverişim bu oldu sanırım...

hediye içinde teşekkürler...

Pardon ozur dilerim beden yazmissiniz 38 diye simdi farkettim. Soyle söyleyeyim benim göğüs 90 beden o yuzden bazen 40 beden giyiyorum siz bana koltuk altından koltuk altına kac cm oldugunu yazip söyleyebilir misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon ozur dilerim beden yazmissiniz 38 diye simdi farkettim. Soyle söyleyeyim benim göğüs 90 beden o yuzden bazen 40 beden giyiyorum siz bana koltuk altından koltuk altına kac cm oldugunu yazip söyleyebilir misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 80 göğüs sıkı sıkıya oluyo sana olmaz sanırım

Back