Bebek İkinci El Az kullanılmış kraft dondy beşik 2014 ve dreamgenii hamile destek yastığı 2014

Beşik halen duruyor mu acaba

[Qmail e mail inize mesaj attım ürün hala elinizdeyse almak isterim ciddi alıcıyim ulaşın bana , post: 37255004, member: 469722"]kraft dondy beşik (Pembe): 165 TL. (çok az kullanılmış, temiz, iyi durumda)

dreamgenii hamile destek yastığı: 35 TL. (çok az kullanılmış, temiz, iyi durumda)

ikisi birden almak isteyen olursa: 180 TL. olur.

(kargo alıcıya aittir. Kırklareli'deyim)
Foto aşağıda yükledim. Beşiği ve hamile destek yastığını alacak kişi için yıkayıp temizledim.

Kraft Dondy Beşik:
Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg'a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.
  • Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
  • 16 değişik melodi, ses yükseklik ayarı
  • 3 farklı zaman ayarlı sallanma (10 dk, 20 dk, 30 dk)
  • 4 farklı hızda sallanma ayarı
  • 5 kademe yükseklik ayarı
  • İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj
  • Ayarlanabilir ayak dayanağı
  • %100 pamuklu, yıkanabilir kumaş
  • Geniş oturma yeri ve sırt dayanağı
  • İstenildiğinde çıkarılabilen mama tepsisi
  • Özel fren sistemli tekerlekler (kaygan zeminlerde bile maksimum güvenlik)
irtibat : domates2012@yahoo.com.tr[/QUOTE]
E maikinize

Ürün hala elinizde mi lütfen bana ulaşın TE="cerenn06, post: 39526749, member: 469722"]Ürün duruyor, satılıktır.[/QUOTE]
Urum

E maikinize[/QUOTE]
Beşik halen duruyor mu acaba
Merhaba mama sandalyesi duruyor mu şehir neresi ve son ne olur.cevap yazarsanız sevinirim

Merhaba E="azrailim, post: 44914303, member: 482057"]Ürün hala elinizde mi lütfen bana ulaşın TE="cerenn06, post: 39526749, member: 469722"]Ürün duruyor, satılıktır.[/QUOTE]
Urum[/QUOTE]
Ürün hala elinizde mi lütfen bana ulaşın TE="cerenn06, post: 39526749, member: 469722"]Ürün duruyor, satılıktır.
Urum[/QUOTE]
Merhaba 0553 129 38 83 numaram bana ulaşın lütfen bide hangi sehirdesiniz fiyat son ne olur bana bu numaradan ulaşın

Numaramı ararsanız donus yaparım mama tablasi var mı sağlam mi ürün bide yukardaki numaraya watsapptan video atabilir misiniz ürünü calistirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…