arkadaslar forumda yıllardır gezıyorum hersyeı denedım bıkac konu acmıslıgım bıle war hepsı puf ucup gıttı.23 yasında ,158 boyunda,43 kılo, 1 cocuk sahıbı,hareketlı yaşamım,zayıf sulalem,iştahsızlık ... butun kılo almama nedenlerı bnde mevcut.ewd karbonhıdrat tozu war duyuo içemıorum okadar para werdım..kurban bayramından once ıntten okuduklarımı kafamda bırlestırerek kolay we bol kalorılı bırsey uydurdum we yaptım.EK OLARAK HICBIR CABA SARF ETMEDIM we 22 gunde 2 kılo aldım.sonra araya bayram gırdı dewam edemedım.sonra noldu merk edersınız... KILOLAR GERI GITMEDI.CUNKUUU DOGAL YOLDAN KALICI KILO ALDIM.suan 45 kıloyum tekrar baslıycam 50-52 ye kadar dewm edıcem hedefım o. ewet. yaptıgım şey bı kutu b wıtamını (b.nex..) sabah 1 tane içtim we yatmadan önce 1kupa ılık sutun ıcerısıne 2 kasık bal 1 kasık zeytın yagı karıstırıorum nefes almadan ıcıyorum.baslarda yagın kokusu rahatsız ettı ama sonra alıstım.oenmlı olan zeytın yagı zaten bır kasıkta kac kalorı oldugunu arastırın.ıcınız alıyorsa zeytın yagını 2 kasık yapın daha guzel sonuç alırısnız.baska yaptıgım bişi olmadı we kılom gerı gıtmedı.hedefıme kadar dewm edıcem.konuyu hedefıme ulasmadan acmıcaktım ama açim dedım :) umarım 1-2 kısıye yardımcı olabılmışımdır.