• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldi 6 eylulde ameliyat sirasi bende

gevens

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
439
13
318
Belçika
Kizlar ben de uzun suren kararsizliktan sonra ameliyata karar verdim ve ilk gorusmemde hemen tarih aldim.
Yeni ise girdigim icin izin almam sorun olacak o nedenle ameliyati cula gunu yapacaklar ve ben sali gunu is basi yapacagim yine.
Insallah agrilarim ozamana kadar gecer ve 6,5 aylik bebegime bakmak icin yardima ihtiyacim olcak cunku ilk hafta bebegi kaldirmasam daha ii olur. Eger silikon donerse filan tekrar ameliyat olmak istemem.

Kizlar ben de uzun suren kararsizliktan sonra ameliyata karar verdim ve ilk gorusmemde hemen tarih aldim.
Yeni ise girdigim icin izin almam sorun olacak o nedenle ameliyati cula gunu yapacaklar ve ben sali gunu is basi yapacagim yine.
Insallah agrilarim ozamana kadar gecer ve 6,5 aylik bebegime bakmak icin yardima ihtiyacim olcak cunku ilk hafta bebegi kaldirmasam daha ii olur. Eger silikon donerse filan tekrar ameliyat olmak istemem.

bu konu hakkında pek bilgim yok ama meme estetiği topiklerinden gördüğüm kadarıyla ağrılar birkaç ay sürüyor ve dinlenmeniz gerekiyor cuma günü ameliyat olup salı işbaşı yapmak bilemiyorum ne kadar doğruuu hem bebeğinizde varmış biraz ertelerdim ben olsam ama çok istiyorsanız inşallah herşey dilediğiniz gibi olurr :16:

Doktorum kas ustu olacagi icin sali gunu isbasi yapabilirsin dedi.
Okadar cok erteledimki bu ise o arada yeni dogum bile yaptim simdi bebisim 6,5 aylik oldu :)
Hazir esim ameliyati dogum gunu hediyem olarak sunuyorken kacirmak istemiyorum. sonunda tekrar bikini giymeye baslayacagim :)

hadi hayirlisi:nazar: doktorunuz kim? yeni isiniz masa basi olsa bile kollarinizi oynatmakta güclük cekebilirmisinizki acaba? ücreti ne Kadar? bu siliconlar acaba 20 sene sonra yenilenmesi veya cikartilmasi gerekirmiki?
simdiden cok gecmis olsun

bende olcam canım inşallah.ben büyük ihtimal fatih pekere olcam yani inşallah.ömer ekinle de görüşcem ondan sonra ömer beye ya da fatih beye olcam inşallah.sen angi doktora olcan??

Peki emziriyımusun şuanda bnm bildigim emzirme bıttıkten 6 ay sonra yapılıyo.fıkir aldınmı herhangi bir cerrahtan

Sevgili gevens 6.5 aylik bebeğini emziriyormusun?sut verme döneminde hormonlarin etkisi ile memelerin yapısi değişir.heyecanlandigini ve sabirsizlandigini tahmin edebiliyoruz. Sut vermiyorsan bile memelerinin eski haline dönmesini bekleyebilirsin.bu ameliyattan en iyi sonucu alman acisindan onemli.biraz beklemen iyi olmaz mi?

Merhaba kizlar uzun sure internete giremedim
Ben emzirmiyorum
En basindan beri emziremedim sut kanallarimda olan bir sorundan dolayi
Doktorum bu durumda artik goguslerimin buyuk bir degisiklige ugramayacaklarini bildirdi
Ben ameliyati belcikada olacagim DR bruno de meyere
Hersey dahil 3.000 eur
Ameliyat oncesi ve sonra gorusmeler, kontroller, ameliyat, silikon, spor sudyeni hersey bu fiyatin icinde

Mentor marka Yuvarlak silikon kullanilacak
kas onune koyulacak

bende olcam canım inşallah.ben büyük ihtimal fatih pekere olcam yani inşallah.ömer ekinle de görüşcem ondan sonra ömer beye ya da fatih beye olcam inşallah.sen angi doktora olcan??

Canim normalde Mentor marka ömür boyu garanti veriyor silikonlar icin ama benim drumun tavsiyasi 20 yil sonra degistirmek yada daha sikca mamografi cektir yirtik var mi falan diye
Zaten bir sure sonra gogusler sarkmaya baslayacak yas ilerledikce falan filan. 20-25 yil sonra yenisini taktirsan daha yuksek bir cc ozaman diklestirme ameliyatina bile gerek kalmamis olur ;)

Back