nisacım korkma bu dediklerinin hepsi bendede oluyor. Günde 10 kez harekett etmeliymiş doktorumda dedi bunu bana fakat gün içerisinde hareket ettiğimizden bazen hareketleri algılayamayabiliyoruz...benimde bu konuda senin gibi çok endişelerim oldu fakat atlattım bunları ...doktorum her seferinde bebeğin beslendiği kordonun kan akışına bakıyor bu yüzden bebek hareketleri önemli az akış gittiğinde bebek hareketsiz kalır istemediğimiz durumlar açığa çıkabilir dedi...bu yüzden bebek hareketlerinle ilgili bir problemin yok dedi bana içim o andan itibaren rahatladı....bazen fazla takıntıda edebiliyoruz... saatlerce uzanıp göbeğimi açıp hareketleri görmeye çalışıyordum...inan kendimi fazladan strese sokmuşum...
Nisacım bugün nasıl oldun. Bebişin hareketleri nasıl. Hala az hareket ediyorsa doktorunu haberdar etsen iyi olur, ne olur ne olmaz.
saol canım yaa ama sancım çıktığı için acaba onunla alakalı mı acaba hareketleri dedim.çok şükür bu sabahta hissettim ben burdayım dedi kuzucuk.inanın kızlar bu hamilelik 9 ay ama bana sanki yıllardır hamileymişim gibi geliyo.bi sağ salim kucağımıza alabilsek rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?