merhaba arkadaşlar.5 gündür hastanede yatıyodum.hem hiçbişeyim yokken.hastaneye sağlam girip hasta çıktımkafamçokkarıştı
çarşamba günü nst çekimi için hastaneye gittim.zümre toplantısı vardı ordan çıkıp hastaneye gitmiştim.sonucu alıp dr a gösterip güzel bi yemek hayali kuruyordumki dr hemen yatıyosun dedi:1shok:yoksa doğuruyomuyum dedim hayır ama doğurabilirsin dedi.tabi ben bi panik.eşime ulaşamıyorum eşim de babasını dr a götürmüştü başka bir hastanedeydiler onu da yatırmışlar.sonra eşim aradı yatırıyolar beniiii diyip ağlamaya başladım.senağlamahergün 7-8 tane serum yedim serumların etkisi geçince nstde sancı çıkıyodu.günde 4 kez nst çekiyolar.her 2 kolumda ayrı serumlarrr.....ve arkadaşlar sadece wc ye kalkıyorum kıpırdamadan yatıyorum.bugün druma yalvardım nolur eve gideyim.yarın çıkaracaktı beni ama dayanamadı yalvarmalarıma.ve kızlar hareketsizlikten mi serumlardan mı bilmiyorum ama bacaklarım 5 kiloluk su bidonları gibi şiş yürüyemiyorum.ellerim balon gibi.delik deşik iğnelerden heryerim.neyse çok uzattım 6 saat arayla bi ilaç verdi drum.rahim gevşeticiymiş öyle dedi.bizim kız şuan hala karnımda çok şükür :ecrin_bebek:ayy buda ne güselmişş..her an doğurabilirim dualarınızı eksik etmeyinnna.s.
kızlar dün yine nstye girdim gene sancılarım varmış tabi ben hissetmedim yine dr nidiland diye bi ilaç verdi dinlen dedi.bugün hiç hareket etmedi korkuyorum ne yapsam hiç hareket etmiyo.bebğime bişey mi oldu acaba korkuyorum dr salı günü için gel dedi.uffff ben napcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?