az daha doğum yapıyodum

alize_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
633
3
çarşamba akşamı şiddetli bi karın ağrısıyla hastaneye gittik nst ye başladılar şiddetli sancılar oluyodu sonra alttan muayene etti doktor bir parmak açıklık var dedi ilaç tedavisine başladılar serum taktılar sancıları bitirip erken doğum olmasını engellemeye çalıştılar perşembe akşama kadar ilaç ve serum devam etti sonra doktorum 10 gün yatak istirahatı verdi evde ilaçlar adevam et dedi şimdi annemde yatıyom
oğlum bizi bi korkuttu :)

ne kötü bir his dimi, nasıl korkuyor insan erken doğum olacak diye.kafamçokkarıştı

Bende ikinci hamileliğimde bir kaza geçirmiştim 33 haftalıktık o zamanlar. Kontrol altında olacaksın diye doktor hastaneye yatmamı söylemişti. Benide doğumhaneye aldılar doğuracam diye, suni sancı için serum filan takmaya kalktılar. Noluyoruz dedim hoop, ben doğurmuycam. Doktorlar "doğurmayacaksan burada işin ne kadın" dedi. "Ne bileyim siz getirdiniz buraya dedim ve olayı anlattıktan sonra açıklığa kavuştu.

yani az kalsın şey yoluna erken doğum yaptıracaklardı bana. Gerçi seninki farklı bir durummuş

Geçmiş olsun, hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.

Canım aman dikkat et kendine iyice dinlen. Benimkiside bu aralar çok hareketli yavaş yavaş sancım oluyor korkuyorum valla erken gelicek diye
Ne meraklılar erken gelmeye bunlar yaaa :))

geçmiş olsun canım..bende de mantar var o yüzden erken doğumdan korkuyorum..yaseminsenle aynı derdimiz var..geçen kızcağız doğurucaktı nerdeyse...bende korkuyorum

ciddimisin aaaayyy...kaçıncı haftandı?mantarmı sebebi...normalmi sezeryanmııı

yasemin Allah bağışlasın analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun :)))

kizlar hepinize allah bir nefeste dogum etmeyi nasip etsin allah kurtarsin yatip dinlen benim kizim 3 hafta once geldi cok korkmustum ama birsey olmadi allahtan simdiden hayirli olsun bebisleiniz

geçmiş olsun canım..bende de mantar var o yüzden erken doğumdan korkuyorum..yaseminsenle aynı derdimiz var..geçen kızcağız doğurucaktı nerdeyse...bende korkuyorum

arkadaşım ayy merak ettim mantarın nasıl bir sakıncası var hamilelere, bende de mantar problemi var.:uhm::uhm:

canım mantar erken doğuma sebep oluyo...bide idrar yolu enfeksiyonu..bende ikiside var işte...naapıcam bilmiyorum

matematikci1981 benim gibi sadece yatacaksın 37. haftaya kadar dayanmak lazımmış o zaman kuveze koymuyolar ama daha önce olursa konulur dedi doktor bana

yasemin canım tebriklerrrr allh yavrunu sana bağışlasın
alize sanada geçmiş olsun

banada doktor 2 hafta dayan dedi..biz istemeyiz bu haftalarda doğum olmasını dedi..yatamıyorum ki ama

X