- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
- Konu Sahibi Justholdme_
Birsey dicem, sabah kahvaltiya kv lere gitseniz, oglen 1_2 gibi de disari cikip esinle gezseniz??ben artık inancımı kaybettim eşim biliyorum ki... değişmicek.. bebegği oluncada değişmck cok kötüyüm.. hiç mutlu değilim.. günlerim zehir oluyor.. hayır nie pazar.. nie cok mu birşey istiyorum ki ben ?
hafta içi gt ne olacak ölecen mi.. nie pazamrı çalıoyrsun evet eşim beni su an hep geride tutuyor ben sadece onun için karsıyım sadece :/
Veyahut , pazar gunu gezin tozun cafe,sinema,tiyatro,yuruyus,acik hava gezin aksaminda da onun ailesine çaya gidin???
Acaba bir de bu sekilde denesen eşin ne der acaba? Yada bu sekilde yaparak iyi tamam bugun de gitmeyelim ozmn diyebilir,annesigili aramaz her pazar,yada haftaicine gider..
Kvalidene açsan konuyu şakayla karisik? Anne bi pazarimiz var plan yapayim diorum senin bu oglun herseferinde yok dio de,buyu falan mi yaptiniz de
Ben olsam derim,ki diyorum da.. ama kırmadan.. kv de tabi oglum gitsenize,gidin dolasin der yada aksama gelin der.(ki esim bu yapida degildir,beni dinler, daha dogrusu ben onu cok kolay kandirip ikna ederim. Galiba tatli dillilikle oluyor) esin senin iyi niyetine inanmamis,onu ailesinden koparmaya calisiyormussun gibi anladi galiba.
Yada, haftaici sen gitsen kv delere gidelim diye? Cmt aksam gidin yada,gec saate kadar oturun,pazar gunu de size kalsin?? Yine mi kabul etmez eşin?
Sanki bir oluru, ikna edilme sansi var gibi.
Pazar gunune onun arkadaslari_senin arkadaslarin olarak plan yapsani? Belki hayir diyemez..
Arada ,
onun ailesini de sevdiginizi soyleyin ,(seviyorsaniz tabi) ben de gitmek isterim tabiki onlar senin ailen _benim de ailem de..(ailesine deger verdigini bilsin. Hatta bi gittiginizde pasta falan alin icimden geldi diye onlara)
Biz kv lerle kışın 4 ay ayni evde kaliyoruz. Dun esimle deniz kenarina gidelim dedik. Sonra kv_kp yide alip ailece gidelim dedik. Gelmeyelim,siz gidin dediler basta. Neyse gittik Onlar da mutlu oldu tabi. Esimle basbasa gittigimiz de olur. Ama kv annem gibidir,ona da kiyamam. Yilbasi kutlamaya karsilar mesela. Pasta alirim,hediye alirim,bugun kv nin dogum gunu derim
Belki ben boyle oldugum icin onlar da bana karsi boyledir. Dolayisiyla esimi doldurusa getirmiyorlar,sitem etmiyorlar. Iyi niyetimi esim de biliyor. Sevmesem kılımı kipirdatmam kimse icin.
Velhasil esini ikna edebilirsin diye dusunuyorum. Onun ailesini de sevdigini,deger verdigini,iyi niyetli oluşunu bilsin. Esin sana guvenirse senin dedigin olur,bunu unutma!
Bol şans