Az az yükselen beta değeri

Gayesenturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
4
0
39
Herkese merhaba, 5 haftalık hamileyim, vajinal ultrasonda kese gözüktü ancak beta değerlerim olması gerektiği gibi yükselmiyor ilk değerim 279 4 gün sonra 948 2 gün sonra ise 1300 . Progesteron değerim de 6.6 çıktı. Doktorum çok sınırda olduğunu ama bunun ille de sağlıksız Bir gebelik olacağını gostermedigini söyledi, kesenin büyümesi önemli olan dedi. Buna benzer şeyler yaşayanlar oldu mu acaba ?

Benim 4 haftalikken 242 ydi degerim 10 gun geç döllenme olmuş kesemiz de gözükmüştü ben bi kez baktirdim bi daha baktirmadim aslında marifet değil tabi ama ışte insanı strese sokuyor. Bence degeriniz gayet iyi

Evet ben yaşadım ve maalesef 9 haftalıkken aldılar bebeğimi.. normalde beta değeri bir öncekinin iki katı olması gerekiyormuş sanırım öyle biseydi benimki çok yavaş artıyordu iki haftalık takipten sonra bebeğin gelişiminin 4 haftalıkken durduğu yönünde görüş belirtti doktorlar ve aldılar. Umarım sizinki öyle olmaz hakkınızda hayırlısı..

Benim 4 haftalikken 242 ydi degerim 10 gun geç döllenme olmuş kesemiz de gözükmüştü ben bi kez baktirdim bi daha baktirmadim aslında marifet değil tabi ama ışte insanı strese sokuyor. Bence degeriniz gayet iyi
Hey sen o gelinin evine izinsiz gitmek istiyip gidemiyen zalim görümce değil misin ??

Progesteron degeriniz cok düşük. Düzenli takibe cagiriyordur doktor zaten. Onun onerilerine uymanizda fayda var. Umarim saglikla devam eder.

Benim 4 haftalıkken progesteron değerim 4,6 ydı.Ama betahcg 5000 lerdeydi.Geç döllenme olmuş demişti doktor.Hayırlısı olsun hakkınızda.İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız

Benim 4 haftalıkken progesteron değerim 4,6 ydı.Ama betahcg 5000 lerdeydi.Geç döllenme olmuş demişti doktor.Hayırlısı olsun hakkınızda.İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız
İnsallah yazimi okurda cevap verirsin :) benim adet gecikmemin 8 gunu 225 cikti hcgh progesteron 12.96 sence degerlerim normalmi

X