merhaba arkadaşlar beta hcg değerlerim 1002 48 saat sonrada 1547 çıktı sat 18 haziran kese çok ufakda olsa göründü dış gbelik olma şansı yok böyle şeyler yaşayan arkadaşlar warmı ?
bahsettiğin herşey normal görünüyo canım...
canım doktorun dediğine göre 3000 olması gerekiyordu fakat 1547 olmuş çok az artmış diyor
evet ben de baktım şimdi haftasına göre biraz hcg düşükmüş ama bunun bir standardı yok sonuçta geç döllenme olmuş olabilir
yanii geç yumurtlamış olabilirsin ve belki de 6. haftandasın üzülme hemen
merhaba arkadaşlar beta hcg değerlerim 1002 48 saat sonrada 1547 çıktı sat 18 haziran kese çok ufakda olsa göründü dış gbelik olma şansı yok böyle şeyler yaşayan arkadaşlar warmı ?
18 hziranda kese göründüyse 1 aydan fazla zaman geçmiş, kan değeriyle niye uğraşıyorsun tekrar doktora gitsene canım...
sat tarihim cnm 18 haziran keseyi cuma günü gördük fakat çok ufaktıı
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
tabloya göre 6. haftadasın olarak görünüyosun ama tekrar dr a bit bence en iyi o bilecektir eğer için rahat etmiyosa 2. bi dr a görün derim cnm
hımm pardon canım yanlış okumuşum yazdığını, inşallah bidaha değerlere bakmaan gerekkalmaz, bebeğinin kalp atışlarını duyarsın.. biz 6+4 de duymuştuk ilk kalp atışlarını
canım az önce de dediğim gibi sonuçta herkesin bünyesi farklı ve bunun bir standardı yok ve ne olacağını yalnız Allah bilir... doktor da söylemiş zaten bunu... inşallah burdan hayırlı haberler verirsin bize... senin için dua edeceğim inşallah bir problem yoktur... bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ...
Arkadaşlar dış gebeliğin yırtılmayla sonuçlanmadan önce ulaşabileceği bir son değer ya da değer aralığı var mıdır acaba?
Benim SAT 25 Haziran dün kan testi yaptırdım Beta HCG 627 çıktı, doktorum değeriniz ikiye katlanacak mı iki gün sonra yeniden gelin dedi; yarın yeniden gidicem, sizce bu değerim nasıl değerlendirilmeli, doktoruma göre yaklaşık 4 haftalık olmalı bebeğim..
hmm ewet doğru cnmm 1000 üzerindeyken kese görünüyorr cuma falan gidersen gözükebilir bence vajinal ultrasonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?