Son adet tarihim 20 Mayıs.
25 Haziran : 244 (Bu gittiğimde kimyasal gebelik dedi bi hüsran yaşadım resmen)
27 Haziran : 338 (Çok düşük seviyede artış bekliycez dedi )
1 Temmuz : 782 ( dış gebelik olabilir dedi , ve tam 12 saat boyunca ağladım , inanın kendimde değildim + %80 sağlıksız gebelik vakumla kürtaj yöntemiyle alacağız dedi)
Çarşamba yeniden çağırdı ama ben kendimde olmadığım için dayanamadım bugün gittim ve önce neden geldin diye bir sürü fırça yedim sonra , bunların hiçbirini o dememiş gibi tekrar alttan muayene ile dış gebelik yok , ben öyle birşey demedim , rahimde(bi yer dedide unuttum) kalınlaşma varmış , keseyi görür gibi oldu. Sağ yumurtalığım da ağrı var dedim , bebek olduysa soldan olmuş görünüyor , sağ yumurtalık şuan ilgilendirmiyor beni dedi
3 4 gün daha bekleyerek elinizdeki bütün sonuclarla başka bir doktora gözükmeniz en iyisi diye düşünyürm.beklemek cok zor biliyorum sabır etmekten dua etmekten başka caremiz yok şu an diye düşünyrum
Ben ne mi hissediyorum?
Hala anlamış değilim kafamda ' kimyasal gebelik - dış gebelik - az artan beta hcg - vakumlu kürtaj ve bebeğim ' kelimeleri sürükleniyor...:85:
1 Temmuz değerim : 782
3 Temmuz yani bugün : 1442
Ne diyorsunuz kızlar ?
Bu arada yarın başka bir doktora randevu aldım onada gideceğim.
nerdeyse iki kat artmış.her kişide deger iki kat artıcak diye bir şart yok canım. kimyasal gebelik olsa kanaman ağrın olur dış gebeliğin belirtisi nedir bilmiyorum da. inşallah normal bir gebeliktir hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah canım ya , keseyi görür gibi oluyor ama tam anlamıyla keseyi gördüm demiyor.
Aklıma gelen şimdilik tek şey geç döllenme :18: Umarım öyledir de bebeğime bi an önce görürüm.
Dış gebelik bebeğin rahim dışı bir yerde oluşması , genelde tüplerde oluşuyor ve orayı zedeleyip yırtıp iç kanamaya yol açıyor. Ama onlarda ağrı vs oluyor. Bende sadece arada yumutalığımda ağrı oluyordu. Bugün yumutalıklarda bir dış gebelik görmüyorum dedi.
Bakalım şimdilik umutlu bi şekilde bebeğimi göreceğim günü bekliyorum
canım kimisinde beta yavaş katlıyor kimisinde hızlı katlıyor bu bünyesel değişiyor.. zaten değer o kadar düşükken keseyi göremezki?? en az 1500 lerde olması gerekiyor.1 ila 3 temmuz arası tam olması gerektiği gibi katlamış.Allah gönlüne göre versin dua et ve başka doktora görün.arkadaşlarında dediği gibi dış gebelik olsa ağrı çok oluyormuş.şimdilk sadece adet görecekmişsin gibi ağrıların olur.Rabbim hayırlısını nasip etsin
kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak konuşuyorum kesin kanaman ve ağrın olurdu. kanaman ve ağrın yoksa doktorda dış gebelik yok dediyse geç döllenme olabilir.
İnşallah canım cuma günü yeniden gideceğim bi sorun olmazsa(inşallah) 2500 üstü olması gerekiyor inşallah o zaman görürüz. Amin Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin cümlemize..
Hiç biri olmadı adete 10 gün önceden başlayan göğüs ağrısı ve sağ yumurtalıkta ağrı o kadar. başka hiçbir şikayetim yok bakalım hakkımda hayırlısı bu sefer cok umutlandım..
Son adet tarihim 20 Mayıs.
25 Haziran : 244 (Bu gittiğimde kimyasal gebelik dedi bi hüsran yaşadım resmen)
27 Haziran : 338 (Çok düşük seviyede artış bekliycez dedi )
1 Temmuz : 782 ( dış gebelik olabilir dedi , ve tam 12 saat boyunca ağladım , inanın kendimde değildim + %80 sağlıksız gebelik vakumla kürtaj yöntemiyle alacağız dedi)
Çarşamba yeniden çağırdı ama ben kendimde olmadığım için dayanamadım bugün gittim ve önce neden geldin diye bir sürü fırça yedim sonra , bunların hiçbirini o dememiş gibi tekrar alttan muayene ile dış gebelik yok , ben öyle birşey demedim , rahimde(bi yer dedide unuttum) kalınlaşma varmış , keseyi görür gibi oldu. Sağ yumurtalığım da ağrı var dedim , bebek olduysa soldan olmuş görünüyor , sağ yumurtalık şuan ilgilendirmiyor beni dedi
Ben ne mi hissediyorum?
Hala anlamış değilim kafamda ' kimyasal gebelik - dış gebelik - az artan beta hcg - vakumlu kürtaj ve bebeğim ' kelimeleri sürükleniyor...:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?