Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Minikserce06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
8
-10
1
39
Sizlerden fikir almak istedim .bir beyfendi is munasebeti ile tanıştığım kendisini iyi niyetli olarak aktardi ve arkadaş olarak konuşmaya başladık. Bir ay gibi bir sure ile dostane gunluk mevzular dan bahsettik benim aracim bozuldu .tamirde iken bana bir araç gonderdi takasa aldigini kullanabilecegimi soyledi ben ise emanet kullanmam dedim.once arac geldi bana bir arkadasi teslim etti bahsettigim beyfendi baska bir ilde yasiyor .sonra bana vekalet gönderdi araci uzerine al dedi .ve ben aldim .her konusmadada emanet oldugunu beyan ettim .o ise benum hediyemdir dedi durdu.aradan gün geçti arac hem hasarli hem arizali idi temiz bir araba ile takas edeyim mi dedim senin karismam dedi temiz bir araba ile takas ettik.gel zaman git zaman surekli söyledim emanet gero vericem dedim .almadi notere gel vekalet gonder defalarca soyledim .istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı .sarhos haliyle aramis sahsima hakaretler ediyor zekam kaldi ne insanlığım. Ben bir firmada muhasebeciyim gelicem patronlarina anlaticam beni kandirdi aracimi aldi diyeceğim seni oradan kovduracacim bile dedi 5 senedir bu firma ile calisiyorum.ama mutaassip insanlar kesin kovulurum.velhasil aracinin devrini al dedim tamam bir galerici yönlendireceğim dedi ve ben yeni arabaya 6000TL de masraf yaptim .harcandığımi verin arabayi alin dedim.bu konusma sonrasi bir daha telefonlarını açmadım .bana seni öldürürüm seklinde tehdit etti.12 kez filan aradi acmadim .bu tartisma dun yasandi bugun ses cikmadi gelen giden yok.bu arada bana kufrederken yaninda biri vardi beyefendinin sesini duydum.ben ne yapmalıyım .lutfen bana akilverebilir misiniz.is yerime gelse iftira atsa ne yaparim

Neyin iftirasını atacak?
Bu hanımla ilişkimiz yokken araba hediye ettim. Kendisi vicdanını rahatlatmak için emanet dese de üzerine aldı. Alan razı veren razıydı. Der çıkar işin içinden.
Korkuyorsanız şikayet edin. İşinizden daha önemli değil canınız.
Ama siz de bir tuhafsınız yani.

Neyin iftirasını atacak?
Bu hanımla ilişkimiz yokken araba hediye ettim. Kendisi vicdanını rahatlatmak için emanet dese de üzerine aldı. Alan razı veren razıydı. Der çıkar işin içinden.
Korkuyorsanız şikayet edin. İşinizden daha önemli değil canınız.
Ama siz de bir tuhafsınız yani.
Ne bileyim sevgilim der bir iftira atar direk cikip patronlar ile görüşür bilemiyorum

Şu yaşanan olaylar zinciri hiç akıl, mantık işi mi? Belli altından büyük sorun çıkacağı. Arabayı verin kurtulun, 6.000 TL üzerine soğuk su için. Patronlarım duysa da ,işimden kovulsam da önemli değil diyorsanız, başka fikirler verebilirim. Ama yani bu olayı açıklamak çok zor. Mesajları var mı elinizde, size arabayı hediye ettiğine dair?

Emanet(!) aldığınız arabaya mı 6000 masraf yaptınız? Kendinizi ne derece kandırıyorsunuz bilmiyorum ama dışarıdan öyle anlaşılmıyor. Belli ki adam da bizim anladığımız gibi anlamış ve arabanın bedelini(!) bekliyor.
Bu devirde kim kime araba veriyor Allah aşkına.

Hiç tanımadığınız bi adam size nasıl vekalet veriyo , hadi o verdi siz ne münasebet kabul ediyosunuz ? Bu zamanda kardeş kardeşe bile karşılıksız bişey yapmazken 1 aydır tanıdığınız adamın size karşılıksız ARABA vereceğine aklınız nasıl yattı. Bi de geçiyorum adam size araba vermiş kullanmışsınız geri isteyince 6000 harcadım paramı ver demişsiniz 😂 ne kadarda eski ve hasarlı olsa araba arabadır 😂😂 Biz karı koca çalışıyoruz ikimiz bir olup hasarlıda olsa bi araba alamıyoruz mesela 😆😆

Ne bileyim sevgilim der bir iftira atar direk cikip patronlar ile görüşür bilemiyorum
Sevgilim dese iyi bence.
Arkasında duramayacağınız işler yapmayın. Kaç yaşınıza gelmiş çalışan bir kadınsınız. Arabayı alırken düşünmeniz gerekirdi.
Ama şimdi hayatınızdan korkuyorsanız şikayet edin. Tehditler karşısında sinmeyin.

emanet kullanmam deyip arabayı vekaletle üzerinize mi aldınız?
ısrarla araba emanet geri vericem deyip değiştirdiniz neden ? madem emanet.
üstüne arabanın masrafını adamdan istiyorsunuz.
doğru davranılmasını beklemek için doğru davranmak lazım.
kendi aracınızın tamiri de bitmedi zaar
Emanet kullanamadığı için üzerine almış işte 😃

Şu yaşanan olaylar zinciri hiç akıl, mantık işi mi? Belli altından büyük sorun çıkacağı. Arabayı verin kurtulun, 6.000 TL üzerine soğuk su için. Patronlarım duysa da ,işimden kovulsam da önemli değil diyorsanız, başka fikirler verebilirim. Ama yani bu olayı açıklamak çok zor. Mesajları var mı elinizde, size arabayı hediye ettiğine dair?
Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dedi

Tepkileri anliyorum hata bizler icin sizleein fikirlerini almak istiyorum ben arabayi istemiyorum alsin götürsün. Devrini istesin .ia yerine gelip rezil etmesi sikinti .ben ailenize giderim dedim geldigin gibi öldürürüm dedi ve ben nisanliyim dedi ben sok oldum

Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dedi
Siz nasil kabul ettiniz,hadi adam manyak ve saplantili? Elin herifinden kendi uzerinize nasil gecirirsiniz yani ne amacla? Ustune de masraf yapip baska arabayla degistirmek falan. Ay saka gibi insansiniz yeminle. Adam sizi rezil de etse ne yapabilirsiniz ki,araba resmen sizin uzerinize gecmis gayet guzel kanit var iste hediye araba olduguna dair, kendinizi nasil savunacaksiniz isyerinizde?

Bir yaşıma daha girdim. Öyle kendinizi aklamaya çalışarak yazmışsınız ama maalesef şu olayda sizde çok hatalısınız. Ne niyetle olursa olsun bir aylık tanıdığınız adamın arabasını neden üzerinize alıyorsunuz? Zorla mı verdi size? Üstüne takas ediyorsunuz başka arabayla 6000 lira masrafı da adamdan istiyorsunuz. İş güç sahibi kadınsınız nasıl bu kadar mantıksız hareket edebildiniz hayret ettim. 6000 lira canınızdan önemli değildir herhalde arabayı adamın üstüne yapın. Gerekirse polise gidip tehdit ediliyorum diyerek şikayet edin. Gelip iş yerinize sevgilisiyim dese ne olur anlamadım personelin sevgilisinin olması yasak mı sizin iş yerinde? Keşke sevgilisiyim dese maddiyattan sizi vurma potansiyeli daha yüksek

Back