- 13 Kasım 2019
- 8
- -10
- 1
- 39
- Konu Sahibi Minikserce06
Sizlerden fikir almak istedim .bir beyfendi is munasebeti ile tanıştığım kendisini iyi niyetli olarak aktardi ve arkadaş olarak konuşmaya başladık. Bir ay gibi bir sure ile dostane gunluk mevzular dan bahsettik benim aracim bozuldu .tamirde iken bana bir araç gonderdi takasa aldigini kullanabilecegimi soyledi ben ise emanet kullanmam dedim.once arac geldi bana bir arkadasi teslim etti bahsettigim beyfendi baska bir ilde yasiyor .sonra bana vekalet gönderdi araci uzerine al dedi .ve ben aldim .her konusmadada emanet oldugunu beyan ettim .o ise benum hediyemdir dedi durdu.aradan gün geçti arac hem hasarli hem arizali idi temiz bir araba ile takas edeyim mi dedim senin karismam dedi temiz bir araba ile takas ettik.gel zaman git zaman surekli söyledim emanet gero vericem dedim .almadi notere gel vekalet gonder defalarca soyledim .istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı .sarhos haliyle aramis sahsima hakaretler ediyor zekam kaldi ne insanlığım. Ben bir firmada muhasebeciyim gelicem patronlarina anlaticam beni kandirdi aracimi aldi diyeceğim seni oradan kovduracacim bile dedi 5 senedir bu firma ile calisiyorum.ama mutaassip insanlar kesin kovulurum.velhasil aracinin devrini al dedim tamam bir galerici yönlendireceğim dedi ve ben yeni arabaya 6000TL de masraf yaptim .harcandığımi verin arabayi alin dedim.bu konusma sonrasi bir daha telefonlarını açmadım .bana seni öldürürüm seklinde tehdit etti.12 kez filan aradi acmadim .bu tartisma dun yasandi bugun ses cikmadi gelen giden yok.bu arada bana kufrederken yaninda biri vardi beyefendinin sesini duydum.ben ne yapmalıyım .lutfen bana akilverebilir misiniz.is yerime gelse iftira atsa ne yaparim