• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy nolur bi akil verin

kbedtg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
2
0
1
37
Oglum 8 yadinda arkadaslari onu oyundan disliyo ve bugun nasil agladi beni kimse sevmiyo die bi de dusmus onlarlayken ve kimse donup bakmamis ona dustugunu gormusler kosup gitmisler iclenerek agladi o agladi ben ona belli etmesemde icime icime agladim resmen benimde kucukken basima geldigini vs anlattim ama ne yapabilirim baska deneyimli annelerden yol gostermelerininistiyorumm

Bir anne için ne kadar zor, sebebi ne acaba, çocuklarda bulling için sebep bazen giyim tarzı, fazla konuşmaması, beslenmesi bile olabiliyor, annenin sık sık okula gelmesi, ön dişlerin geç çıkması neler neleeer, öğretmenlik yaptığım dönem çok şaşırıyordum

Bir anne için ne kadar zor, sebebi ne acaba, çocuklarda bulling için sebep bazen giyim tarzı, fazla konuşmaması, beslenmesi bile olabiliyor, annenin sık sık okula gelmesi, ön dişlerin geç çıkması neler neleeer, öğretmenlik yaptığım dönem çok şaşırıyordum
Soryorum acaba sebebi ne oglum die benim hic ozelligim yok yakisikli bile degilim diyo ahhh icim nasil kotu oluyo nasil hemde kendi degerinin farkina var diyorum bakalim bu durumdan nasil cikicaz ne yapmam lazim blemiyorum

Soryorum acaba sebebi ne oglum die benim hic ozelligim yok yakisikli bile degilim diyo ahhh icim nasil kotu oluyo nasil hemde kendi degerinin farkina var diyorum bakalim bu durumdan nasil cikicaz ne yapmam lazim blemiyorum
Hazır yaz dönemi basket kursu vb yazdırsanız, ortamı da değişir

Back