K kSo Ziyaretçi 1 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #1 ayyyy kızlar gelin hergün burada stres atalım canımızı sıkanı mutlu edenin kulaklarını çınlatalım zemuszemus başlıyorummmmm bu hafta bana değilde abisine söyleyip bizi zoraki yemeğe çagıran görümcemeÇok üzgünüm çoook sabah seni çoookkk seviyorum diyen eşimeopuyorumnanaktan:asigim:a.s.
ayyyy kızlar gelin hergün burada stres atalım canımızı sıkanı mutlu edenin kulaklarını çınlatalım zemuszemus başlıyorummmmm bu hafta bana değilde abisine söyleyip bizi zoraki yemeğe çagıran görümcemeÇok üzgünüm çoook sabah seni çoookkk seviyorum diyen eşimeopuyorumnanaktan:asigim:a.s.
K kSo Ziyaretçi 3 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #2 demekki herkezler nötür bi ben hainim :))) bugünkü gül yine kocişime zopa ise beni uyuz eden müşteri temsilcisineklava:
demekki herkezler nötür bi ben hainim :))) bugünkü gül yine kocişime zopa ise beni uyuz eden müşteri temsilcisineklava:
cerensudem biricik meleğim Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.338 1 3 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #3 canım ye bune şiddet bu cellal. neden kızdırdılar seni böyle. ben şimdi bir sıralarsam buraya ooooooooooooooooooooooo
canım ye bune şiddet bu cellal. neden kızdırdılar seni böyle. ben şimdi bir sıralarsam buraya ooooooooooooooooooooooo
K kSo Ziyaretçi 3 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #4 S1907 .!.: canım ye bune şiddet bu cellal. neden kızdırdılar seni böyle. ben şimdi bir sıralarsam buraya ooooooooooooooooooooooo Genişletmek için tıkla... canimmm seç içinden 1er tane yaz valla daha neler yazacamda banlanırım falan :roflol::roflol::roflol:
S1907 .!.: canım ye bune şiddet bu cellal. neden kızdırdılar seni böyle. ben şimdi bir sıralarsam buraya ooooooooooooooooooooooo Genişletmek için tıkla... canimmm seç içinden 1er tane yaz valla daha neler yazacamda banlanırım falan :roflol::roflol::roflol:
cerensudem biricik meleğim Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.338 1 3 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #5 ben mesela bu nikah sebebiyle bizimkilere takmış durumdayım. bizi şamar oğlanı gibi kullandıkları için.
ben mesela bu nikah sebebiyle bizimkilere takmış durumdayım. bizi şamar oğlanı gibi kullandıkları için.
drydeniss Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 2.186 10 39 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #6 güzel meleğime bana anneliği tattırdığı için bi güll a.s. kriz ortamını yaratan bizlere zopa klava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güzel meleğime bana anneliği tattırdığı için bi güll a.s. kriz ortamını yaratan bizlere zopa klava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
K kSo Ziyaretçi 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #7 bugünkü gül anneme bebeğime çok iyi ve sevgiyle bakıyor sağolsun zopada kayınvalideme birkere bile torununu merak etmediği için
bugünkü gül anneme bebeğime çok iyi ve sevgiyle bakıyor sağolsun zopada kayınvalideme birkere bile torununu merak etmediği için
kuzularinannesi A new day, A new start... Pro Üye 16 Aralık 2008 42.755 11.637 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #8 bende gülü hamiş olduğunu öğrendiğim arkadaşım emele zopayı ise beni sinir eden kocişime gönderiyorum
bende gülü hamiş olduğunu öğrendiğim arkadaşım emele zopayı ise beni sinir eden kocişime gönderiyorum
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.665 54 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #9 bende abime kızıyorum. neymiş de beni istemeye gelemezlermiş kendisi niye evlendi anlamıyorum :mymeka: bal gibi de gelicekler kaydirigubbakcemile5
bende abime kızıyorum. neymiş de beni istemeye gelemezlermiş kendisi niye evlendi anlamıyorum :mymeka: bal gibi de gelicekler kaydirigubbakcemile5
kate_34 Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 4.666 892 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #10 Evin her yerini güllerle süsleyip beni mutlu ettiği için kocişime gül ŞenizŞeniz Beni üzmeye çalışan herkese zopa :mymeka:
Evin her yerini güllerle süsleyip beni mutlu ettiği için kocişime gül ŞenizŞeniz Beni üzmeye çalışan herkese zopa :mymeka:
boncuhh anne oluyorumm:) Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 769 1 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #11 dugun gunume netlık kazandıran kocama ve babama GÜL paramızın nereye gttıgını sölemeyen saman altı yapan kayınbabamada zopaa
dugun gunume netlık kazandıran kocama ve babama GÜL paramızın nereye gttıgını sölemeyen saman altı yapan kayınbabamada zopaa
PamukPrensesPathem 14.02.2011 sözlendik:) Kayıtlı Üye 20 Haziran 2008 10.032 4 4 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #12 canımı sıkan herkeze ZOPA yuzumu guldurenlere GÜLLL
drydeniss Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 2.186 10 39 5 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #13 bu kriz ortamına yine zopaaaaklava: sabah sabah beni sevdiğini belirten kocişime gülll a.s.
kardelenn35 bebeğim iyiki doğdun ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 1.436 0 5 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #14 canm oğluma beni hayata bağladığı için güll beni sinirededn ve edecek olan herkese zopaaadelikafadulden
canm oğluma beni hayata bağladığı için güll beni sinirededn ve edecek olan herkese zopaaadelikafadulden
K kSo Ziyaretçi 5 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #15 beni sinir ettin o yüzden zopa kocacım sanaaaaaaaa hayat kaynagım stres topum kızım SERRA'mada güller güller sonsuz güllerrrrrrr
beni sinir ettin o yüzden zopa kocacım sanaaaaaaaa hayat kaynagım stres topum kızım SERRA'mada güller güller sonsuz güllerrrrrrr
K kSo Ziyaretçi 6 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #16 bugünkü güllll daha doğrusu güller eşimle kızıma eşime çünkü benimle sabahlayıp kızımızı beklediği için kızıma annesini üzmediği için canımsınız zopa ise bu krizi ortaya atanlara
bugünkü güllll daha doğrusu güller eşimle kızıma eşime çünkü benimle sabahlayıp kızımızı beklediği için kızıma annesini üzmediği için canımsınız zopa ise bu krizi ortaya atanlara
K kSo Ziyaretçi 8 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #17 bebeğime çok çok iyi baktığı için anneme kucak dolusu güller haftaya seminere gitmemi isteyen patronuma zopa
bebeğime çok çok iyi baktığı için anneme kucak dolusu güller haftaya seminere gitmemi isteyen patronuma zopa
drydeniss Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 2.186 10 39 8 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #18 kızımın ilaç reçetesini kaybeden bana zopaaa klava: bana moral veren eltimle themis e gülla.s.
K kSo Ziyaretçi 18 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #19 ayyyyy gül verecem kim istiyorsa ona :))) zopayıda o bilir kendini hihihihihi
K kSo Ziyaretçi 24 Haziran 2009 Konu Sahibi kSo #20 bugünkü gül kızıma benim cansuyum o zopa ise kendime dostu düşmanı hayla seçemedim için