• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayvalık tatil önerileriniz

meesbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
8
2
36
34
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar bu sene Ayvalık sarımsaklı taraflarına gitmeyi düşünüyorum 3-4 günlüğüne bu bölgede otel apart önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Sözer motelll :) ahh ayvalık'ı o motelin kahvaltısını huzurunu çok özledim şiddetle tavsiye ederim istersen bi kaç öneride bulunabilirim

gerçekten süper olur :) çok kararsızım bu konuda açıkçası daha önce gitmediğim için pek bilmiyorum önceden rezervasyon şart m yoksa gittiğimizde bulma imkanımız var mı

Bizde çok kararsızdık ama artık yaz gelsede ayvalıkta soluklansak diyoruz hep :) ama bu sene gidemicez malesef doğum olacağı için :) öncelikle şırdan başliyim ayvalıkta bütün otelleri gezdik evey çok güzel butik oteller var özellikle cundada fakat çok pahalı diye merkeze baktık temizdi güzeldi merkezdeki yerlerde ama sözer motelde takılı kaldık çünkü oranın ilgi alakası sessizliği huzuru harika idi. Şaşmayan adresimiz artık balayında da oraya gittik ve hep oraya gidiyoruz ayvalık merkezdr rezervasyon yaptırın çünkü yer bulma sıkıntısı oluyor gezilecek yerler içim tavsiyede bulunabilirim şeytan sofrasına mutşaka gidin derim gün batımını izleyin hatta bnö yerimede izleyin:))) cumdada mutlaka imparator lokmacısından lokma yiyin ve buzlu badem :) tekne turlarına çıkın harika yerlere gidiyorlar koylar vs muazzamm 20 tl idi ücretide yemekte içinde :) eğlenceli oynamalı zıplamalı :) sonra ayvalık ın pazarına gidin merkezde şemsiyeli cadde bütün sokaklarını gezin özellikle cundanım bütün sokaklarını gezin yorulmadan :) yapılacak çok şey var aaa en önemlisi ortunç koyunuda göeün derim muazzamdır orasıda aahh anlattıkça özlemim arttı.... orda olmak vardı :) umarım yardımcı olalmişimdir şimdiden bol huzurlu tatil diliyorum (yazmayı unuttum plaj için badavuta gidin sarımsaklı plajına gidin tertemiz mis gibidir sarımsaklının ileriside muazzımdır kısacası ayvalık ın heryeri mükemmel) :)

Bizde çok kararsızdık ama artık yaz gelsede ayvalıkta soluklansak diyoruz hep :) ama bu sene gidemicez malesef doğum olacağı için :) öncelikle şırdan başliyim ayvalıkta bütün otelleri gezdik evey çok güzel butik oteller var özellikle cundada fakat çok pahalı diye merkeze baktık temizdi güzeldi merkezdeki yerlerde ama sözer motelde takılı kaldık çünkü oranın ilgi alakası sessizliği huzuru harika idi. Şaşmayan adresimiz artık balayında da oraya gittik ve hep oraya gidiyoruz ayvalık merkezdr rezervasyon yaptırın çünkü yer bulma sıkıntısı oluyor gezilecek yerler içim tavsiyede bulunabilirim şeytan sofrasına mutşaka gidin derim gün batımını izleyin hatta bnö yerimede izleyin:))) cumdada mutlaka imparator lokmacısından lokma yiyin ve buzlu badem :) tekne turlarına çıkın harika yerlere gidiyorlar koylar vs muazzamm 20 tl idi ücretide yemekte içinde :) eğlenceli oynamalı zıplamalı :) sonra ayvalık ın pazarına gidin merkezde şemsiyeli cadde bütün sokaklarını gezin özellikle cundanım bütün sokaklarını gezin yorulmadan :) yapılacak çok şey var aaa en önemlisi ortunç koyunuda göeün derim muazzamdır orasıda aahh anlattıkça özlemim arttı.... orda olmak vardı :) umarım yardımcı olalmişimdir şimdiden bol huzurlu tatil diliyorum (yazmayı unuttum plaj için badavuta gidin sarımsaklı plajına gidin tertemiz mis gibidir sarımsaklının ileriside muazzımdır kısacası ayvalık ın heryeri mükemmel) :)
ne gyzel anlatmisiniz
bende ayvalik dusunyyorum yani biz dusunuyoz yani esim bana birakdi karari da neysee

tekne turu flan çook guzelde çocukla uygun olurmuki,kuçuk 2.5yasinda olacak kayikci teknesi falan deil demi atlar valla benimki hiç acimaz :))

haa bide tam pansiyon bir otel mi tercih ederidniz siz olsaniz yarim pansiyonmu( butçede sorununuz olmasaydi )
kuçukuyuda aqua park varmis konu sahibesi , bebekden buyuge herkese uugun bi oyuncak varmis su oyuncagi :)
orayi mutlaka gorucez inbsallah biz gisince

pazar hangi gun acabaa
yarim pansiyon ioetelde kalsak acikinca opnumuze gelen restoranda yesek falan olurmuki
tatil tecrubem pek yokda karar veremiyorum

son sorum assos deva hotel deyince akliniaa ne geliyor :)

Ben istanbul da yaşıyorum 4 gece için gidicem konum olarak da yakın olmasını istiyorum başka önerileriniz varsa yer olarak süper olur

Biz tam pamsiyon değil yarım tercih ettik genelinfe öyle zaten amaç fa farklı yerlerde yiyip keşfetmek ekbir restorant harika mesela çok sevmiştik orayı. Tekne turu da küçük değil baya büyük vapur gibi çok eğlenceli zaten koylara gidiyosunuz orda yüzüyosunuz isterseniz yada manzaranın eşsiz güzelliğin tadını çıkartıyosumnuz ayvalık ın her yeri her sokağı ayrı bi güzel :) gecede balık tutmaya gitmiştikk türkiyenin ilk boğaz köprüsüne ayy çok özlefim yaaa anlattıkça arttı özlemim :)

Back
X