ayva tüy- kate winslet

bende de ayva tüyleri var, manikür için olan makaslar var ya, ince kıvrık uçlu olan ara ara kısaltıyorum onunla gözüme batacak kadar uzun göründükçe tüyler (yani ben kafaya takmaya başlayınca).. şimdiye kadar herhangi bir koyulaşma / artma olmadı, dilerseniz siz de bir deneyin..

Sarı tüylere hiç dokunmayın,hem en fazla ağdayla alırsınız o da sonrasınd ailtte tahrişe ve gözenekler bir açılıp bir kapandığından siyah noktalara yol açması çok muhtemel.

Evet lazer görmez zaten. Kaldı ki ağdaya bir başladınız mı sarıyken siyaha döndürürsünüz.(amcamın kızına öyle olmuştu)

Elmaık kemiğindeki tüyü siyah olan arkadaşım: lazer kesinlikle görüyor ,yeterki doğru ellerde doğru cihaz ve dozla yapılsın. Benim de vardı,şimdi %80 kurtuldum. Devam ediyorum seanslarıma

bunları böyle bekletmek mi yani tek çaresi?
bi kere aldırıp da bioder serum mu denesem diyorum,ama emin de olamıyorum,bi kere aldırmak bile kalınlaştırır mı?

kızlar daha önce de yazmıştım benim de elmacık kemiklerimde gözümün alt taraflarında siyah siyah kıllar var bildiğin kıl yani tüy falan değil yarın gidip aldırıcam ağdayla. böyle durdukça daha kötü görünüyo. bioder kullanıcam yüzüme. diğer bölgelerime kullanıyorum ve çok etkili oluyo bende. yüzüme de kullanırım azalır onlar da

görüştüğüm iki üç güzellik merkezi sakın dokunma kalsın böyle,daha fena olur dedi,ayva tüylere dokundurma sakın dedi. aklınızda bulunsuz kızlar!

bende de vardı, yaklaşık 1ay önce kendim aldım ağda bandıyla hemde :s hiç çıkmadı şimdilik, çıkarsa tekrar almayı düşünüyorum aynı şekilde.. ki dudak altımı alırdım bu şekilde, hiç koyulaşmadı ve sertleşmedi kalınlaşmadı.. okuyunca şaşırdım hatta..
a ama şunu söylemeliyim ki sanırım 1hafta kadar (tam süresini hatırlayamadım) sivilceli gezdim.. iyi bir bakımla onu da atlattım ama şimdi hiçbirşey yok ne tüy ne sivilce çok şükür.. yöntem olarak böyle kurtuldum ben yani

benim bütün yüzümde olduğu için cesaret edemiyorum. koyulaşırsa naparım. mükemmel giden ilişkim bozulucak nerdeyse, yüzüme bakmasına,dokunmasına izin vermiyorum. bozuluyo haliyle,ama anlarsa diye korkuyorum

bence alma bu tüylerini, baksana kate ünlü bir kadın ve o rahatsız olmuyor:)rahatsız edici bir tarafı yok ki,alırsan sonradan tüyler sert çıkabilir veya rengi koyulaşabilir.

Bence tüylerin sariysa o kadar dert etme. cok rahatsiz olursanda arada soguk agda bantlariyla alirsin.
Ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah, mecbur bi caresine bakmak zorundayim yani.

arkadaşlar bahar geldi güneş açıyo, geçen haftaki azıcık güneşte bile bunlar çok belli oldular ne yapacağım ben lütfen birileri bi şeyler söylesin

doktora gittin mi, benim bir yakınımda böyle bir problem vardı da hormanal bir problemi ortaya çıktı ve tedaviye başladı.

off arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim yanak bölgesinde ne sarı ne siyah ince tüyler var güzellik uzmanı ne lazer önerdi nede iğneli bunlarla yaşamayı öğren diyo... sanki cok kolay gibi

off arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim yanak bölgesinde ne sarı ne siyah ince tüyler var güzellik uzmanı ne lazer önerdi nede iğneli bunlarla yaşamayı öğren diyo... sanki cok kolay gibi

bana da aynı şey oldu, bazıları hemen alalım fln dediler, iki ayrı yer bunları alma sakın, kalınlaşır ömür boyu pişman olursun güneşte parlayıversin nolucak dediler.

bana da aynı şey oldu, bazıları hemen alalım fln dediler, iki ayrı yer bunları alma sakın, kalınlaşır ömür boyu pişman olursun güneşte parlayıversin nolucak dediler.

tabii onlara göre ne olacak ki gelsin bir de bize sorsunlarr valla şu tüylerden kurtuldugum gün dünyanın en mutlu insanıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…