- Konu Sahibi badromance
kızlar hiç almadım ama tüylerimden bazıları yavaş yavaş koyulaşmaya başlamış :S
napıcam şimdi :S
napıcam şimdi :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarı tüylere hiç dokunmayın,hem en fazla ağdayla alırsınız o da sonrasınd ailtte tahrişe ve gözenekler bir açılıp bir kapandığından siyah noktalara yol açması çok muhtemel.
Evet lazer görmez zaten. Kaldı ki ağdaya bir başladınız mı sarıyken siyaha döndürürsünüz.(amcamın kızına öyle olmuştu)
Elmaık kemiğindeki tüyü siyah olan arkadaşım: lazer kesinlikle görüyor ,yeterki doğru ellerde doğru cihaz ve dozla yapılsın. Benim de vardı,şimdi %80 kurtuldum. Devam ediyorum seanslarıma
arkadaşlar bahar geldi güneş açıyo, geçen haftaki azıcık güneşte bile bunlar çok belli oldular ne yapacağım ben lütfen birileri bi şeyler söylesin
doktora gittin mi, benim bir yakınımda böyle bir problem vardı da hormanal bir problemi ortaya çıktı ve tedaviye başladı.
off arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim yanak bölgesinde ne sarı ne siyah ince tüyler var güzellik uzmanı ne lazer önerdi nede iğneli bunlarla yaşamayı öğren diyo... sanki cok kolay gibi
bana da aynı şey oldu, bazıları hemen alalım fln dediler, iki ayrı yer bunları alma sakın, kalınlaşır ömür boyu pişman olursun güneşte parlayıversin nolucak dediler.
tabii onlara göre ne olacak ki gelsin bir de bize sorsunlarr valla şu tüylerden kurtuldugum gün dünyanın en mutlu insanıyım