• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayva tüy- kate winslet

badromance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
67
0
36
Kütahya
yakindan_bakinca__portre_yerli_unluler_1257902.jpg

230320112025352534302_2.jpg

kızlarr yüzümdeki tüyler aynen böyle gözüküyor, sizce ne yapabilirim, çok acil önerisi olan?

Son düzenleme:
tüylerin sarı degilde siyahsa eczaneden oksijenli su al bunu sür güneşe çık bekle hepsi sararır

arkadaşlar bahar geldi güneş açıyo, geçen haftaki azıcık güneşte bile bunlar çok belli oldular ne yapacağım ben :( lütfen birileri bi şeyler söylesin :( :( :43: :43:

benim elmacık kemiklerimin üstünde var ve siyah :5:
ağdayla aldırmayı düşünüyorum ama korkuyorum sivilce yapıyo diyolar :5:

canm benm tuyler sarı değildi ona rağmen aldım aldığıma bin pişman oldum sevgilim bile sonradan dokununca farketmeye başladı hele sir berbat bişe sakal gibi ele geliıo alıyosun yeni çıkmaya başladığında alamyosun ama elinle hissedliyo şimdi allahtan iple alıyrm gayet memnunum hemde kendım alıyrm. eğer lazere grmek ıstyosan ozamn bence al agdayla siyahlalsın snra gir iğneliye bnm şuan bütçem el vermio ondan gremyorm

ben de öğrenciyim daha iki giderim üç giderim sonra gidemem ki,yük olur aileme :(
sarı marı en iyisi böyle bırakmak sanırım :( :(
ben de erkek arkadaşım anlicak diye de çekiniyorum, yüzümü ellettirmiyorum bile :(

işte ağdayla daha da kalınlaşabilir diyolar :(
benimkiler için de çok ince iğneli olmaz,lazer görmez diyolar :( bıktım bu halden :( :(

Aynen o dedikleri gibi oluyor canım. Sakın ağdaya başlama bırak böle kalsınlar. Benimde yanak bölgemde aynı böle çok az vardı. Senin gibi rahatsız oldum. Lise sondaydım sanırım o dönem. Sir ağdayla bir almaya başladım. Başlayış o başlayış. Şuan haftada bir almazsam dışarı çıkamam. Sİyah ve sert olarak çıkıyorlar. Sakın almak gibi bir hataya kalkışma. :43: Keşke hiç almasaydım diye kafamı duvarlara vurur durumdayım şuan. :14:

bıde canım galiba bızım yaşlarımızda normalmiş bencede hiç dokunma düşün benmkiler siyahtı ben ynede pişmanım keşke almasaydım diyorum senın şansına sarıymış bide

teşekkürler kızlar :) walla biraz içime su serpildi :)
zaten doğum kontrol hapı da kullanıyorum tüylenmeyle alakalı. belki de biter.

kızlar ipli epilasyon aleti kullanın ardından tüy azaltıcı ürünler var ödül almış onları sürün .....dermoday mesela baya etkili diye biliyorummm......:66:

arkadaşım bence güvenilir bir güzellik merkezine git orda sana yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun canım yaa çok üzücü bir durum biliyorum benimde çene altımda siyah tüyle var:5: çok üzülüyorum çünkü biz ne kadar söylesek boş en iyisi bir uzmana danışsan daha iyi olacak sana en uygun tedaviyi uygulayacaklardır diye düşünüyorum şimdiden geçmiş olsun tatlım :(((

arkadaşım bence güvenilir bir güzellik merkezine git orda sana yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun canım yaa çok üzücü bir durum biliyorum benimde çene altımda siyah tüyle var:5: çok üzülüyorum çünkü biz ne kadar söylesek boş en iyisi bir uzmana danışsan daha iyi olacak sana en uygun tedaviyi uygulayacaklardır diye düşünüyorum şimdiden geçmiş olsun tatlım :(((

ya işte orda ağdayla alalım diyolar, çok ince ne lazer görür bunu ne de iğneli yapsak biz kökleri görürüz diyolar. ben de ağdaya cesaret edemiyorum, annem dahil herkes, burdaki arkadaşlar da kalınlaşır diyolar, taaa gözlerimin altında bile war, eğer kalınlaşırsa hiç insan içine çıkamam, şimdi hiç değilse saçlarımla fln biraz gizliyorum. dayanabildiğim kadar böyle dayanıcam bakalım en sonunda bi çare bulucam mecbur.

ya işte orda ağdayla alalım diyolar, çok ince ne lazer görür bunu ne de iğneli yapsak biz kökleri görürüz diyolar. ben de ağdaya cesaret edemiyorum, annem dahil herkes, burdaki arkadaşlar da kalınlaşır diyolar, taaa gözlerimin altında bile war, eğer kalınlaşırsa hiç insan içine çıkamam, şimdi hiç değilse saçlarımla fln biraz gizliyorum. dayanabildiğim kadar böyle dayanıcam bakalım en sonunda bi çare bulucam mecbur.

benim çene altımda çok az vardı ve çok inceydi bir şekilde kapatıyordum pek belli olmuyorlardı kendime komplex yaptım onları sir ağdayla almaya başladım şimdi o çene altındaki biraz olan kıllar sana oldular sakal:43::43::43::43: bende şimdi lazer epilasyona başladım yani seninkiler sarı diye dart etme tatlım

işte bazen takmıyorum, bazen de deliricek gibi oluyorum, saatlerce aynaya bakıyorum, ağlayasım geliyo sonra da :( ama mecbur beklicem bakalım, sabredicem

Back