evet ayşegülcüm kurtulmak istiyorum.. Eeee herkes kenddinde omayanı ister ya, buda öyle bişe.. Sevmiyorum çillerimi maalesef.. Ama çoğu kişi bana yakıştığını söylüyo.. Bide kızıl olduğum için çilsiz olmam imkansız nerdeyse
kıslar ben ayva cekırdegını yaptım gercekdende ıse yarıo benım suratımda sıvılcerımden kaynakalı lekeler ve gecenlerde suratıma sır agda yapmıstım bıraz hasar gordu suratım azıcık yandı ve sıvılceler de yandı kabuk bagladı ama ıkı uc kez ayva cekırdegını yaptım sıze yemın edyorum gectııııııııııı
canım ben yaptım gercekden de ıyı gelıo benım suratımda sıvılce ızlerı vardı gectı sıcak agada yuzunden suratımda leke olusmztu ona ıyı geldı
Bu sadece suyami koyulup bekletiliyor..Bendede ayva var cekirdeklerini cikartiyimda yapiyim..Yapanlar hiç yorum yazmamis???Aydinlatin bizi...
Bu sadece suyami koyulup bekletiliyor..Bendede ayva var cekirdeklerini cikartiyimda yapiyim..Yapanlar hiç yorum yazmamis???Aydinlatin bizi...
Bir tatlı kaşığı kil, bir tatlı kaşığı mısır unu, bir çay kaşığı kadar el kremi biraz ılık su boza kıvamına getir.. Temiz cilde sür kuruyana kadar bekle.. Kuruduktan sonra artan maskeden elinize alıp yüzünüzdeki maskeyi onunla ovarak çıkarıyorsunuz.. Yalnız cildinizi çok hırpalamadan.. Bu tarif Suna Dumankaya'nın. Ben hafta da 1 kez yaptım cildimde uzun senelerdir geçmeyen lekelerden eser kalmadığı gibi,cildim pırıl pırıl oldu.. Şiddetle tavsiye ederim..
kartenesi senin cildin de kuruymuş denemişin sonucu yazar mısın?benim cildim de cok kuru,pul pul dökülüyor napmak lazım??yaa mız mız benim de ağdadan hasar gördü dudağımın üstü bi de ben oynadım kabuk bağladı şimdi bi kızarıklık var acaba geçirir mi onu senin de öylemiydi?? ben de koydum ayva çekirdeklerini ama benim cildim çok kuru acaba sadece lekeli yere mi sürsem kafamçokkarıştı