• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri ayva cekirdegi ile ciltteki lekelere

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bunu bende denieceğim ya inş.faydası oluyordur :26:

cildi sıkılaştırır diyor acaba yüzden başka yerlerdede kullanılabilirimi ??

cildi sıkılaştırır diyor acaba yüzden başka yerlerdede kullanılabilirimi ??
evet başka yerlerdede kullanılabiliyor fakat sonrasında nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim

not:bu arada konu başlığı lekelerle ilgili fakat ben bu uygulamayı derin mimik çizgilerim için yapıyorum dolayısıyla lekeler üzerinde etkilimi bilmiyorum.

evet başka yerlerdede kullanılabiliyor fakat sonrasında nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim

not:bu arada konu başlığı lekelerle ilgili fakat ben bu uygulamayı derin mimik çizgilerim için yapıyorum dolayısıyla lekeler üzerinde etkilimi bilmiyorum.

hımmm anladım denemek lazım
siz faydasını gördünüzmü

hımmm anladım denemek lazım
siz faydasını gördünüzmü

evet faydasını görüyorum ama destekleyici şeylerde yapıyorum.mesela yine burda bir yazıda görmüştüm beyaz kağıdı ılık suyla ıslatıp üzerine bolca yüz kreminizi sürüyor ve çizgilerin üzerinde 20 dk bekletiyorsunuz.iki günde bir ikisinden birini mutlaka uyguluyorum bazı çizgilerden tamamen kurtuldum

evet faydasını görüyorum ama destekleyici şeylerde yapıyorum.mesela yine burda bir yazıda görmüştüm beyaz kağıdı ılık suyla ıslatıp üzerine bolca yüz kreminizi sürüyor ve çizgilerin üzerinde 20 dk bekletiyorsunuz.iki günde bir ikisinden birini mutlaka uyguluyorum bazı çizgilerden tamamen kurtuldum
çok iyi ya
mutlaka deneyeceğim sorum olursa yine sorabilirim dimi cnm

slm kızlar benim göz altımda ve yanlarında yağ bezeleri var bunun için çözüm fikri olan varmı.güzellik dolu güler...:)

Back
X