Doğuma Hazırlık aytuğ ismi nasıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence güzel cnm bir tane aytuğ tanıdım o da kadındı ama ismi ilk duyduğumda güzel isim ama erkeğe daha çok yakışır diye düşünmüştüm.

alptuğ, göktuğ, altuğ , aytun, oytun, cantuğ, ertuğ, güntuğ gibi isimlerde güzel.

çok teşekkür ederim cevapladığın için canım.bence de fena değil ama karar vermek gerçekten çok zor.içine sinip de işte bu demek o kadar zor ki...

bi sürü kişi bakmış neyine bakıyorsunuz anlamadım ben sadece güzel ya da değil yazacaksınız o kadar.ilginç geliyor böyle bakıp kapatmalar

bence isim güzel anlamına bakmadım henüz ama anlamıda önemli birde açkaçası ğ olmasını istemem ben ismimde kodlamalarda hep sıkntı

ben çok beğeniyorum aytuğ ismini bence düşünülebilir.benim oğlum olsaydı
ONAT (iyi, güzel, düzgün. 2. İyi yaradılışlı. 3. Doğru, dürüst, nitelikli) ismini düşünmüştüm.ismiyle yaşasın bebeğin.

bence isim güzel anlamına bakmadım henüz ama anlamıda önemli birde açkaçası ğ olmasını istemem ben ismimde kodlamalarda hep sıkntı
sağol canım.anlamı belli zaten birleşik isim Türkçe bir isim.ğ bi de isimlerşn yüklendiği şeyler oluyormuş ya kuyruklu,noktalı harfleri çok birarada kullanmamak gerek galiba emin değilim ama.

sana da teşekkür ederim cevabın için canım.Allah sana da verir inşallah oğluşuna koyarsın ismini

bence güzel bi isim benim oğlumun adıda BERTUĞ anlamı:güçlükleri aşan engel tanımıyan... bu ismide düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…