- Konu Sahibi minikkuzum
beğendim gibi sanki oğluma ama soyadımızda da ğ var nasıl durur kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ben dekararsızım zaten.göktuğ güzel de diğer oğlumun adı gökay çok yakın olabilir.ayy ne zormuş yavvvvbence cok güzel değil arkadasım yani ben begenmedim ama göktuğ güzel bak
sağol canım.anlamı belli zaten birleşik isim Türkçe bir isim.ğ bi de isimlerşn yüklendiği şeyler oluyormuş ya kuyruklu,noktalı harfleri çok birarada kullanmamak gerek galiba emin değilim ama.bence isim güzel anlamına bakmadım henüz ama anlamıda önemli birde açkaçası ğ olmasını istemem ben ismimde kodlamalarda hep sıkntı
sana da teşekkür ederim cevabın için canım.Allah sana da verir inşallah oğluşuna koyarsın isminiben çok beğeniyorum aytuğ ismini bence düşünülebilir.benim oğlum olsaydı
ONAT (iyi, güzel, düzgün. 2. İyi yaradılışlı. 3. Doğru, dürüst, nitelikli) ismini düşünmüştüm.ismiyle yaşasın bebeğin.
sağol canım ben dekararsızım zaten.göktuğ güzel de diğer oğlumun adı gökay çok yakın olabilir.ayy ne zormuş yavvvv![]()