- 1 Haziran 2016
- 46
- 49
- 38
- 52
- Konu Sahibi AytenKomurcu
merhaba bende kalıcı kaş yaptırdım fakat hiç memnun kalmadım silmek istiyorum ama tam olarak silinmiyor nasıl silebilirim
Merhaba,
İstenmeyen kalıcı makyaj uygulamalarından, cilt altına uygulanmış pigmentin, cildin dışına çıkarılması sayesinde kalıcı olarak kurtulmak mümkün.
Silmek istediğimiz pigmente bağlanarak, kendisi ile beraber cildi dışına çıkmasını ve bu sayede kalıcı makyajın silinmesini sağlayan bir solusyonun, aynen kalıcı makyajın uygulanmasında olduğu gibi, pigmentlerin bulunduğu ciltaltına uygulanması ile, kalıcı makyaj tamamen silinir.
Herhangi olumsuz bir yan etkisi olmayan bu uygulama sonrasında, istenirse tekrar kalıcı makyaj uygulaması yapılabilir.
Asit, kremler ve çeşitli lazer uygulamaları, özellikle kalıcı makyaj silme konusunda istenen başarıyı yakalayamamaktadır. Ayrıca bu gibi uygulamalar, cilde zarar vererek ve pigmentin dağılmasını sağlayarak, gerçekten silinme ihtimalini zorlaştırmaktadır.
Görüşmek dileğiyle
Ayrıntılı bigilendirme için iletişim numaralarımız;; 0216 47 82 82 ve 0555 865 49 99