• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysun Kaptan kurtuldu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
KK'nın da üyesi olan Aysun kaptan kurtulmuş, Allah ailesine sevdiklerine bağışlamış :Saruboceq:

Somalili korsanların Aden Körfezi'nde 90 gün önce rehin aldıkları Horizon-1 adlı kuru yük gemisini 17:30 itibariyle terk ettiler.

Anlaşma haberi haberi, geminin ikinci kaptanı Aysun Akbay'ın İzmir'de yaşayan ailesinin evinde de büyük heyecan yarattı.

Korsanların elinde bulunan Horizon 1 adlı geminin ikinci kaptanlığını yapan Aysun Akbay'ın babası Özgür Akbay kızıyla en son ramazan bayramında görüştüğünü söylemişti.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Horizon Deniz Ticaret Taşımacılık'ın avukatı Nilgün Yamaner, Aden Körfezi'nde kaçırılan Horizon 1 gemisindeki korsanların gemiden ayrıldığını bildirdi.

Yamaner yaptığı açıklamada, deniz korsanlarının saat 17.45 itibarıyla gemiden ayrıldıklarını, mürettebatın serbest kaldığını belirterek, “Gemi Ürdün'e hareket etti, personel daha sonra uçakla getirilecek” dedi.

turkbayragi

ailelerinin gözü aydın evlerinde bayram vardır şimdi...

şükürler olsun kurtulmuşlar
ailesi ne sevinçlidir gözleri aydın olsun
rabbim bir daha yaşatmasın :Saruboceq:

az önce gördüm çokk sevindim..tüm mürettebat sağ sağlim ailesine kavuşacak inşallahhh...allah bir daha yaşatmasın kimseye...

çok sevindim çok güzel bir haber turkbayragi a.s.

çok sevindim
gemide birde 16 sene sonra çoçukları adam doğuma gelememişdi çok sevindim

çok şükür ailelerini gözü aydın

akşam haberlerinde izledim bende.annesi ve babası vardı.asun kaptana ve gemideki diğer mürettebatlara geçmiş olsun.ailelerinin gözü aydın

aaa çok sedvindim.hadi hayırlı olsun.Allahım bi daha yaşatmasın inşallah.
tekrar aramızda görmek dileği ile.

haberi görünce hemen Aysun kaptan aklıma geldi ve derin bir oh çektim...
Çok sevindim gerçekten şimdi hepsinin evinde bayram vardır...

Back