Ayssamın stüdyo fotolarıı...

allah mesut etsin
gördügüm en güzel gelinlerden birisin :61:
gelinligin cok güzel ve sanada cok yakismis :nazar:
fotolarda süper

darisi tüm bekarlarin basina
:66:

allah mesut etsin
gördügüm en güzel gelinlerden birisin :61:
gelinligin cok güzel ve sanada cok yakismis :nazar:
fotolarda süper

darisi tüm bekarlarin basina
:66:

canım benim çok teşekkür ederim..elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık.Allahım herkese nasip etsin..saol:nazar:

maşallah allah bir yastıkta kocaltsın çok güsel bir gelin olmuşsun gelinliğinde çok hoşş:nazar:

canim cok guzel bir gelin olmussun.esinlede cok yakismissiniz.bu arada esini onur sanin eski hallerine benzettim.mutluluklar dilerim

birbirinize çok yakışmışsınız allah huzurunuzu eksk etmesin mutluluklar..

fotolar cok güzel...
evliliginde onlar gibi cok güzel olsun ins...
ömür boyu mutluluklar... :nazar:

Çok çok yakışmışsınız
Çok güleryüzlü bi insan olduğunuz resmlerden de farkediliyor
Ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

sade, şık kısaca asil bi gelin olmuşsun bana göre canım çok beğendim maşallah :nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin :123: ömür boyu mutluluklar hem de kocamaaann :69:

canim cok guzel bir gelin olmussun.esinlede cok yakismissiniz.bu arada esini onur sanin eski hallerine benzettim.mutluluklar dilerim

aaa sende mi :66: bu aralar pek duymaz olmuştuk ama herkes benzetir onur şana..ayrıca beğendiğine sevindim..teşekkür ederim canım..:nazar:

Çok çok yakışmışsınız
Çok güleryüzlü bi insan olduğunuz resmlerden de farkediliyor
Ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

ayy canım benim evet güler yüzlüyüm biraz o yüzden de ciddi takılamam hiç :66: ayrıca teşekkür ederim..darısı tüm bekarların bekleyenlerin isteyenlerin başınaa inşallahh

sade, şık kısaca asil bi gelin olmuşsun bana göre canım çok beğendim maşallah :nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin :123: ömür boyu mutluluklar hem de kocamaaann :69:

ay asil olabildiysem ne mutlu bana valla teşekkür ederim canımm..Allahım benim mutluluğumu herkese fazla fazla nasip etsin..:nazar:

çok güzel olmuşsun canım... bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle... Darısı başıma:)

Back