Gelinlik Modelleri Aysiramı Moe Beyaz Butikmi?

shadowshows

Süpriz YumurtaMMM:)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
510
22
118
Malatya
Hafta sonu Aysiradan duvak, kese, çiçek, taç dahil 2000 tlye krem rengi bir gelinlik beğendim. İlk denediğim gelinlikti ve bayıldım. Daha sonra Moe Beyaz Butikten iki tane daha beğendim. Birisi 2700, diğeri 2400 idi. Ancak hediye duvak veriyolardı ve o kötüydü. Bu fiyatın üstüne birde duvak alınacak yani. Beyaz butiktekilerede bayıldım, 3 gelinlikte aklımda kaldı. Hatta öyleki gittiğime pişman oldum beyaz butiğe. Şimdi ben nasıl karar vereceğim, 3 gelinliğininde farklı güzelliği var. Ayrsiradakinin sırtı ipli, tam istediğim gibi. ÜStünde taşlar var, taşlı gelinliklere bayılırım. Drapeli ve üstüme güzel oturan bi model. Beyaz butiktekilerden biri beyaz, sırtı yine istediğim gibi ipli, taşları daha sade ama çok şık, o da drapeli, kuyruğu daha uzun, çok gösterişli bir gelinlik. Diğeri ise yanda güller aşağı kadar uzanıyor, kuyruklu, hiç taş yok, sırtı istediğim gibi değil ama gelinliğin çiçekli kısmının çok hoş bir inişi var. Beyaz butikten alırsam illaki gidip aysiraki duvakı ve tacı alacağım bu arada. Çok kararsız kaldım, 3 üde birbirinden güzel. hepsinin farklı bir havası var, ne yapmalıyım ben? Fİkirlerinize ihtiyacım var.
Bu arada kodlarını aldım, ama internetten bulamıyorum

canım modeller onemlı tabıkı ama ben aysiranın kalitesini çok beğeniyorum..bütün modelleri çok güzel , kaliteli ve fiyatlarda uygun..şimdiden hayırlısı olsun..

Bi yakınımızın düğünü olmuştu. Gelinlik aysiradan alınmıştı. Bayıldım. Ben de aysiradan alacağım.
Kafanı çok karıştırma derim.

fotoğraflarını görmeden düzgün bir yorum yapamam ama ben de nişan elbisemi aysira'dan aldım ve çok beğenildi, gelinliğimi de ordan almayı düşünüyorum gerçekten güzel modellere sahip bir marka, mutluluklar dilerim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…