Aysiradan gelinlik alanlar yardımcı olabilirler mi???

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Kızlar ben gelecek hafta dört günlük izin aldım nişanlımla gelinlik kınalık damatlık filan bakacağız. Aysiradan bir kaç model beeğendim özellikle onları denemek istiyorum. Sitesinde gelinlik provalarında istediğiniz eklemeleri cıkartmaları yapabileceği yazıyor. Ben gelinliğimin arkasında belimin tarafından fiyonk yaptırmak istiyorum modelin üstüne ekleme olarak. sizce bu mümkün mü öyle bir şey yaparlar mı?

böyle bişey yaparlarmı bilmiyorum ama bende aysiradan aldım hatta tokatlı arkadaşım taa istanbula geldi aysirada 1 gün sonrası düzeltmelerle teslim aldı
hem çok kibar anlayışlı hemde pratik ve özenliler

cok sağol canım bilgilendirdiğin için. umarım antalyadaki aysirada gerçekten kaliteli ve anlayıslıdır. cünkü kimileri aysirayı hiç beğenmediğini söylüyor

Yaparlar canım,Aysira iyi bir mağaza,ben de oradan almıştım iki yıl önce.Çok kibar ve ilgililer.

yehuuu dıyelım o zaman :)) ıstedıgım gıbı bır gelınlık olacak sanırım :)))

cok sağol canım bilgilendirdiğin için. umarım antalyadaki aysirada gerçekten kaliteli ve anlayıslıdır. cünkü kimileri aysirayı hiç beğenmediğini söylüyor

valla canım benim kuzenmde arkadaşımda tanıdıklarımda aldı gayet memnun kaldılar ama sokak aralarındaki terziye yaptıran gururuna yediremedi ( anlamadm neden öyle yaptı oysaki onlardanda güzel şeyler çıkabiliyo )

aysira ne ben hiç duymadım kötüdür demeye başladıönemli olan senin memnuniyetin

sanırım haklısın canım. çok teşekkür ederim hepinize tek tek. dua edin bana olur mu. Gelecek cumartesi bakmaya gideceğiz gelinliğime çok heyecanlıyım ve birazda stresliyim ya bulamazsam üstüme uygun güzel birşey diye. Tek güvendiğim yer aysira diyebilirim.

bütün arkadaşlarım gelinliklerini aldıgında sürekli sordum hayalimdeki gelinlik diye nasıl diyosunuz ki
sonra anladım ama hangi magazada ne giyersem giyiyim beni normal elbise deniyomuşum gibi hissettirdi ama gelinliğim giyince işte o an nefesim kesildi
aklına model yazıp git ama orda hiç istemediğin model bile olsa muhakkak dene canım...bn öle yaptım prensesten düzüne fırfırlıdan bombeliye kadar
fikrim değiştimi hayır ama kararrım kesinleşti
bana haber vermeyi unutma alına canım tekrar hayırlı olsun kulak arkası et herkesi kendin nasıl görndüğünü izle aynada

canım benım desteklerın için çok çok teşekkür ederim. muhakkak haber vereceğim. kafamda bir tarz olusturdum prenses etek olanları deneyeeceğim diyordum. hatta beğendiğim bir iki modeli var. ama üstüme giymeden de karar veremem sanırım. cumartesi günü nişanlım görümcem ben gideceğiz. nişanlımın ilk önce görmemesini istedim ama batıl inanc bunlar diyorum. baksın beğendiği beğenmediği yönleri söylesin diyorum. görümcemde bir bayan olarak fikir söylesin dedim. anneleri özellikle götürmek istemedik her kafadan bir ses cıkacak ve cok yorulacaklar dönmek isteyecekler. ben kararımı verdikten sonra pazartesi tekrar gideceğiz giyip bir de onlara göstereceğim. eğer olursa alacağım. umarım benimde nefesimi kesen gelinliği bulabilirim :)))

en güzeli cnım bende ilk eşimle denedim karar verdik sonra aileler gördü ama onların yanında yine farklı şeler denedim
sonuç yine benim begendiğimi onlar daha çok begendi
içine sinene bak canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…