aysira marka gelinlik

esmer_melegim_01

maşallah oğluşuma
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
279
0
2012 yılında aysira magazasından MBS 136 numaralı straplez prenses model gelinlik satın aldım biri kısa biri uzun olmak üzere iki tane duvağım var.uzun olan duvağımı salon girişte kullandım ve daha sonra çıkarttım kısa olan duvağımla düğünüme devam ettim.38 beden fakat arka kısmı bağlamalı olduğu için genişlemesi mümkün.gelinliğimin üst kısmı tamamen korseli ve iç çamaşırı olmadan kullansanız bile çamaşırınız varmış gibi rahat edersiniz.gelinliğin altına 5 li tarlatan kullanıldı.gelinliğimi 1.750 satmak istiyorum.

TEŞEKKÜRLER

sade gelinlik fiyatı 2.500 ve artı iki duvak var içinde 2.800 duvaklarla birlikte.ben indirime denk geldiğimden duvaklarla birlikte 2.000 tl ye aldım.

2000 e aldınız 1750 ye satacaksınız ayrıca duvakları dahil değil ... fazla olmuş bence. giydiğinizi sadece 250 tl ye saymşsınız. 250 nin de 100 ü duvaklar olsa 150 tl :) ama gelinliğiniz cidden çok hoş.. modeli kaydettim :)) sıfırını dediğiniz fiyata bulmaya çalışcam. mutluluklar

2000 e aldınız 1750 ye satacaksınız ayrıca duvakları dahil değil ... fazla olmuş bence. giydiğinizi sadece 250 tl ye saymşsınız. 250 nin de 100 ü duvaklar olsa 150 tl :) ama gelinliğiniz cidden çok hoş.. modeli kaydettim :)) sıfırını dediğiniz fiyata bulmaya çalışcam. mutluluklar

duvaklar da içinde canım açıklamalarda yazmıştım.merak eden bir arkadaş vardı siz kaça aldınız deyince aysira mağazasında duvaklar dahil değildir fiyata onu ekledim...ve gerçekten ilgilenen bir arkadaşım olursa eğer ona yardımcı olmaya çalışıcam..

Giyilmis gelinliklerin rayici alış fiyatının yarısı veya üçte biri oluyor. 1750'ye bugün sıfırı 6-7bin lira olan pronoviasların bile ikinci elini alabiliyorsunuz. Fiyatınızı gözden geçirin derim ben...

genelde ikinci eller kiralanır di,ye biliyorum.
hem de uygun bir fiyata...
2000 e alıp 1750 ile fiyat açmak pek uygun gelmedi bana.
500 ya da 1000 deseniz anlarım da 1750 ye gidip diktirir insanlar
bence fiyat güncelleyin

genelde ikinci eller kiralanır di,ye biliyorum.
hem de uygun bir fiyata...
2000 e alıp 1750 ile fiyat açmak pek uygun gelmedi bana.
500 ya da 1000 deseniz anlarım da 1750 ye gidip diktirir insanlar
bence fiyat güncelleyin

500 yada 1000 mi asıl bu fiyat kaliteli bir gelinlik için çok az diye düşünüyorum.gerçekten ilgilenen birisi olursa eğer tabiki fiyatında yardımcı olucam...

Arkadaşım, 1750 ye napmışsın öyle ya? Pronovias'ı alıyoruz biz 1750 ye 2. el. Aysira nedir, ne ara bu kadar meşhur oldu anlamadım. Zaten oraya gidince de alma niyetinde olunca fiyatları 2000'in aşağısına düşüyorlar.

sevgili arkadaşım fiyat çok fazla bu fiyata satamazsın çünki ben aynı modeli söylediğin fiyata sıfını satan yer biliyorum:)

Arkadaşım, 1750 ye napmışsın öyle ya? Pronovias'ı alıyoruz biz 1750 ye 2. el. Aysira nedir, ne ara bu kadar meşhur oldu anlamadım. Zaten oraya gidince de alma niyetinde olunca fiyatları 2000'in aşağısına düşüyorlar.

aysirada ki birçok gelinlik pierre cardin. bu gelinliği de gördüm ve denedim gerçekten çok hoş ama fiyat abartılı haklısın.

X