- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Kimsede soylememis, diyanet aldigi odenekle bu cocuklarin isinmasini saglayamiyormuymus? Yazik gunah bu cocuklara, anca milyarlik arabalarla gezsinler. Haram olsun.
Yanginin cocuklarin gece yaktigi elektrik sobasinin ( kaloriferler calismiyormus ) battaniyeye temas etmesi sonucu ciktigini gormustum haberlerde. Ya masraf karsilanmiyodur yada denetim yokturDiyanet ısınma masraflarını karşılamıyormuymuş :S
Bu konuda hemfikiriz .. Diyanet bastakiler lux yasam içinde fink atarken kurslar malesef içler acısı .. Çoğu kurslarda ısınma ihtiyacı giderilmiyor, öğrenciler kendi imkanları ile ısınıyorlar .. Hatta ödeneği bırakın hayırseverlerden yardim geldiği halde malesef durum içler acısı .. Verilen paralar ile ancak birileri makam aracına benzin yükletiyordur. Bu kul hakki Rabbim sorar ahirette..Yanginin cocuklarin gece yaktigi elektrik sobasinin ( kaloriferler calismiyormus ) battaniyeye temas etmesi sonucu ciktigini gormustum haberlerde. Ya masraf karsilanmiyodur yada denetim yoktur
başka türlü nasıl işleyecekler minicik beyinleri,Bu kuran kursları neden yatılı?
Bu kurslarda bu kadar çok kötü giden şey varken bir insan çocuğunu nasıl gönderir?
Uzak şehirden gelenler mecburen yatılı kalıyor ,kötü giden şey derken neyden bahsettiniz anlayamadım..Bu kuran kursları neden yatılı?
Bu kurslarda bu kadar çok kötü giden şey varken bir insan çocuğunu nasıl gönderir?
başka türlü nasıl işleyecekler minicik beyinleri,
aileler zaten bilinçli değil.
yatılımıymış bu kuran kursu eğer öyleyse vahim.
daha vahim olan bu yavruları şehit oldular deyip cahil halkı uyutmak.
Neden bu kadar düşmansiniz ? Ne işleyecekler beyinlere hayırdır ?başka türlü nasıl işleyecekler minicik beyinleri,
aileler zaten bilinçli değil.
yatılımıymış bu kuran kursu eğer öyleyse vahim.
daha vahim olan bu yavruları şehit oldular deyip cahil halkı uyutmak.
Neden bu kadar düşmansiniz ? Ne işleyecekler beyinlere hayırdır ?
Zihniyet şu: "çocuklarımız namaz kilacagina bale yapsın" Türkan Saylan...Neden bu kadar nefret saçıyorsun?
nefret saçmıyorum.Neden bu kadar nefret saçıyorsun?
nefret saçmıyorum.
nefret saçanlara destek olmuyorum.
olay dine nasıl kaymasın.Burası siyaset meydaniysa siyaset konuşulsun arkadaş bu ne ya hangi konuya girsem konu dini yorumlara kaymış ve bir takım insanlar devamlı saldırıyor. Anlıyorum ki olay akp değil bunların istemedikleri başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?