Ayşenur Arslan Kur'an kursunu hedef aldı!

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
643
703
103
http://www.ensonhaber.com/aysenur-arslan-kuran-kursunu-hedef-aldi-2015-12-03.html
Ayşenur Arslan Kur'an kursunu hedef aldı

Diyarbakır'da Kur'an kursunda çıkan yangında 6 çocuğun ölmesi din düşmanı çevreleri hortlattı..
03.12.2015 - 09:24

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bulunan bir Kur'an kursunda, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında 6 öğrenci hayatını kaybetmişti.

YANGIN YÜZÜNDEN KUR'AN KURSUNU SORGULADILAR
Korkunç olay sonrası Halk TV'de ekrana çıkanAyşenur Arslan, binada çıkan yangının nedeni Kur'an kursu olmasıymış gibi, yangından sonra Kur'an kursunun varlığını sorgulamaya başladı.

"KUR'AN KURSUNDA SANAT MI ÖĞRETİLİYOR"

Baskın laik ulusalcı kimliğiyle bilinen Ayşenur Arslan bir anda Kur'an kurslarını Köy Enstitüleriyle kıyasladı, "bu okullarda çocuklara, tarım, sanat, matematik mi öğretiliyor, ne öğretiliyor bu çocuklara, hiç" dedi.

Ayşenur Arslan Kur'an kursunu hedef aldı VİDEO

Keşke o saydığı derslerde öğretilseydi tam olurdu eksik kalan şeyler var , hayattan geri kalmamalıyız ama aşırıyada kaçmamalıyız

Diyanet ısınma masraflarını karşılamıyormuymuş :S
Yanginin cocuklarin gece yaktigi elektrik sobasinin ( kaloriferler calismiyormus ) battaniyeye temas etmesi sonucu ciktigini gormustum haberlerde. Ya masraf karsilanmiyodur yada denetim yoktur

Yanginin cocuklarin gece yaktigi elektrik sobasinin ( kaloriferler calismiyormus ) battaniyeye temas etmesi sonucu ciktigini gormustum haberlerde. Ya masraf karsilanmiyodur yada denetim yoktur
Bu konuda hemfikiriz .. Diyanet bastakiler lux yasam içinde fink atarken kurslar malesef içler acısı .. Çoğu kurslarda ısınma ihtiyacı giderilmiyor, öğrenciler kendi imkanları ile ısınıyorlar .. Hatta ödeneği bırakın hayırseverlerden yardim geldiği halde malesef durum içler acısı .. Verilen paralar ile ancak birileri makam aracına benzin yükletiyordur. Bu kul hakki Rabbim sorar ahirette..

Bir kere bizim ülkemizde dini öğretme kıstaslarımız yanlış. Oradan başlıyor hatalar.

Önce herkes kendi çıkarını kollarken köşe bucakta kalmış üç beş yardım severin desteğiyle kör topal yürüyen kurslar içler acısı. Bunun zıddı olarak da 5 yıldızlı otelleri aratmayan ücretleri devasa rakamlar olan kurslar da var herkes biliyor. Bu ülkede paran kadar yaşarsın ve o kadar konuşursun, o kadar da değerin olur. Bu başka konu ama bu kadının söylemlerinin nereye gittiği belli. Sen inanmayabilirsin ama demokrat bir insan herkese saygılı olur sadece kendi düşüncesine paralel olanlara değil. Uç demokratlarda da böyle bir sorun var nedense.

Yazik ya. Bide haktan hukuktan bahsederler. Birsey demiyorum.

Fakat bu baslikta ki konu bu kadinin islamiyete saldırısı!!! Nedir bu düşmanlık ya. Aysenur arslan isminden bile tiksindigim bi insan. Acaba bu yaptıklarini dikkatleri üzerine toplamak için mi yapıyor?

Bu kuran kursları neden yatılı?
Bu kurslarda bu kadar çok kötü giden şey varken bir insan çocuğunu nasıl gönderir?
başka türlü nasıl işleyecekler minicik beyinleri,
aileler zaten bilinçli değil.
yatılımıymış bu kuran kursu eğer öyleyse vahim.

daha vahim olan bu yavruları şehit oldular deyip cahil halkı uyutmak.

başka türlü nasıl işleyecekler minicik beyinleri,
aileler zaten bilinçli değil.
yatılımıymış bu kuran kursu eğer öyleyse vahim.

daha vahim olan bu yavruları şehit oldular deyip cahil halkı uyutmak.
Neden bu kadar düşmansiniz ? Ne işleyecekler beyinlere hayırdır ?

Burası siyaset meydaniysa siyaset konuşulsun arkadaş bu ne ya hangi konuya girsem konu dini yorumlara kaymış ve bir takım insanlar devamlı saldırıyor. Anlıyorum ki olay akp değil bunların istemedikleri başka.
olay dine nasıl kaymasın.
belediye dini döküman dağıtıyor ve siz destekliyorsunuz
nereye kayacaktı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…