Merhaba arkadaslar yenı uyeyım. Meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum. Allah korusun ameliyat sonrası süreçte bir sıkıntı çıkarsa eğer kontrole vesaire gitmesi kolay olsun diye Ankara'dan bir doktor olmasını istiyorum. Ama aynı zamanda kadın doktor tercihim. Bunlara ek olarak tabi ennnnn ennn önemsediğim şey hiç belli olmaması protezin. Ele asla gelmemesi, dışardan bakıldığında da belli olmaması. Çok Şeyler istiyorum evet maalesef. Birçok yazı okudum burada. En son Ankara'dan Haldun kamburoğluyla istanbuldan Ayşegül sivri Arasında kaldım. Haldun beyni fıyatı Ayşegül Hanım'ın nerdeyse iki katı. Ancak Haldun beyin yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım instagramda. Çok çok doğal duruyorlar. Ayrıca sanırım hiç negatif yorum göremedim kendını hakkında. Haldun beyin Ankara'da olması da çok iyi benim için. Ayşegül Hanım'ın fotoğrafları da iyi gözüküyor ama Haldun beyınkılerı daha çok beğendim ben. Ayşegül Hanım'ın da bayan olması ve fiyatı Avantajlı. Sizce me yapmalıyım. Yardımlarınızı beklıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayşegül Sıvrı mı Haldun Kamburoğlu mu
- Konu Sahibi Ada87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
- 133
Merhaba ,
Kendi şehrinizde bi dr seçmeniz çok daha mantıklı olacaktır Sonraki süreci de göz önüne alırsak..Operasyonları da görüp beğenmişken bu daha da artı sizin için.
Erkek dr lar kadınları ,kadın dr lar da erkekleri daha iyi analiz edip estetik açıdan daha başarılı olurlar gibi şahsi bi düşüncem de var benim bu bağlmda erkek dr olması da güzel.
Her iki hekimi de tanımam zaten Ankara da yaşamıyorum ,tek sorun ücreti ise yapabildiğiniz kadar pazarlık yapıp bir kere bedeniniz için vereceğiniz bu paraya acımayın derim (demesi kolay :))
Sorunsuz güzel bi süreç geçirmeniz dileğiyle,
Sevgiler
Kendi şehrinizde bi dr seçmeniz çok daha mantıklı olacaktır Sonraki süreci de göz önüne alırsak..Operasyonları da görüp beğenmişken bu daha da artı sizin için.
Erkek dr lar kadınları ,kadın dr lar da erkekleri daha iyi analiz edip estetik açıdan daha başarılı olurlar gibi şahsi bi düşüncem de var benim bu bağlmda erkek dr olması da güzel.
Her iki hekimi de tanımam zaten Ankara da yaşamıyorum ,tek sorun ücreti ise yapabildiğiniz kadar pazarlık yapıp bir kere bedeniniz için vereceğiniz bu paraya acımayın derim (demesi kolay :))
Sorunsuz güzel bi süreç geçirmeniz dileğiyle,
Sevgiler
- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
merhaba, ayşegül hanımın ve haldun beyin verdiği fiyatlar ne şekilde acaba? ben de meme büyütme düşünüyorumama doktor seçemedim hala?Merhaba arkadaslar yenı uyeyım. Meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum. Allah korusun ameliyat sonrası süreçte bir sıkıntı çıkarsa eğer kontrole vesaire gitmesi kolay olsun diye Ankara'dan bir doktor olmasını istiyorum. Ama aynı zamanda kadın doktor tercihim. Bunlara ek olarak tabi ennnnn ennn önemsediğim şey hiç belli olmaması protezin. Ele asla gelmemesi, dışardan bakıldığında da belli olmaması. Çok Şeyler istiyorum evet maalesef. Birçok yazı okudum burada. En son Ankara'dan Haldun kamburoğluyla istanbuldan Ayşegül sivri Arasında kaldım. Haldun beyni fıyatı Ayşegül Hanım'ın nerdeyse iki katı. Ancak Haldun beyin yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım instagramda. Çok çok doğal duruyorlar. Ayrıca sanırım hiç negatif yorum göremedim kendını hakkında. Haldun beyin Ankara'da olması da çok iyi benim için. Ayşegül Hanım'ın fotoğrafları da iyi gözüküyor ama Haldun beyınkılerı daha çok beğendim ben. Ayşegül Hanım'ın da bayan olması ve fiyatı Avantajlı. Sizce me yapmalıyım. Yardımlarınızı beklıyorum.
Aysegul hanimdan fiyat almadim. Ya da hatirlamiyorum. Haldun beyin 11 civarimerhaba, ayşegül hanımın ve haldun beyin verdiği fiyatlar ne şekilde acaba? ben de meme büyütme düşünüyorumama doktor seçemedim hala?
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Volkan Tayfur, memealtı kesisi 8000 civarıydı en son.merhaba, ayşegül hanımın ve haldun beyin verdiği fiyatlar ne şekilde acaba? ben de meme büyütme düşünüyorumama doktor seçemedim hala?
- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
koltuk altından iz kalmıyor diye duydum meme altı iz kalır mı bir de süt vermeye engel olurmu?Volkan Tayfur, memealtı kesisi 8000 civarıydı en son.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Benimki koltUkaltı kesisi koltukaltında belli belirsiz bir iz var. Memealtı da tercih edilebilir, benim hiç dokum olmadığı İÇİN koltUkaltı istedim. Çünkü çizgiler kabak gibi ortada olacaktı.koltuk altından iz kalmıyor diye duydum meme altı iz kalır mı bir de süt vermeye engel olurmu?
- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
benim de hiç doku yok dümdüz tahta gibi biraz ucu var sadeceBenimki koltUkaltı kesisi koltukaltında belli belirsiz bir iz var. Memealtı da tercih edilebilir, benim hiç dokum olmadığı İÇİN koltUkaltı istedim. Çünkü çizgiler kabak gibi ortada olacaktı.
- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 37
Ben ekim ayında Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ayşegül Hanımda yaptırmadım ameliyatı, kendisi benim bu ameliyata karar vermemle birlikte görüştüğüm ilk doktordu.Ataşehirdeki muayenehanesine gittim, İlk asistanı ile görüşüyorsunuz her dr da olduğu gibi sonra kendisi odasında sarılarak karşıladı ,konuştu bilgi verdi ölçü aldı uygunluğunu kontrol etti vs. Ben fiyat konusunda en son kendisinden biraz indirim yapığ yapamayacağını sordum, rica ettim. O güleryüzlü kadın gidip bir anda soğuk malesef ben para işlerine hiç karışmıyorum asistanımla görüşmeniz gerek, şuan hangi işlem ne kadara yapılıyor muhasebe kısmında dahi bir bilgim yok diyerek görüşmeyi kısa kesip resmen kovaladı. O dakikadan sonra tabiiki istediği rakamı verebilecek durumum olsa dahi bu kadar samimiyetsiz bir insanda bıçak altına yatmak mantksızdı kendi adıma. Bir doktorun tabiiki elinde herşey ve bunu bu şekilde lanse edip karşısındaki insanı bu derece kötü duruma düşürmesi bir dr için bence hiç yakışık değil.