ayseeonur'un butiği

38 beden simsiyah sade ve bi o kadar da şık incecik kumaşlı feracede eklencektir sakın kaçırmayın......

Ferace eklenmistirrrr 38 beden simsiyah sadece mekkede giyildi incecik yakmaz terletmez 70 tl......

Eki Görüntüle 1634329 canım boyuda orjinal canım hiç kısaltılmadı ben 173 boyundayım uzun oldugu icin 3_4 kez anca kullanabildim
cnm ben 178 boyundayım..o yüzden bana tam boyu önemli..107 110cm arası olmalı boy..beden büyük gelecek ama ..ben 36/38 bedenim..belinide ölçer misin lütfen..paçaları düz değil mi?lastikli giymiyorum çünkü

Canım pacaları düz ölcerimde suan elimde metre yok yarın ölcü versem nasıl olur uygunmudur senin icin

yok cnm benim için çok yüksek fiyatı ..malesef cnm takas yapamıcam..

Merhabalar tunik ve kumaş pantolonlarin beden ve fiyatı nedir bir de esarplar ipek mi
Canım kumas pantolon yok kot ve keten var tunikler lacivert olan bol dökümlü 7.5 tl diger 2 siyah tozludan aldım 15er tl esarplar ipek degil kullanıyorsan sifon sallarımda var yada haç beden giyiyosun ona göre. Pantolon ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…