bu ürünün beden ve boyunu yazar mısın cnm?
cnm ben 178 boyundayım..o yüzden bana tam boyu önemli..107 110cm arası olmalı boy..beden büyük gelecek ama ..ben 36/38 bedenim..belinide ölçer misin lütfen..paçaları düz değil mi?lastikli giymiyorum çünküEki Görüntüle 1634329 canım boyuda orjinal canım hiç kısaltılmadı ben 173 boyundayım uzun oldugu icin 3_4 kez anca kullanabildim
Canım pacaları düz ölcerimde suan elimde metre yok yarın ölcü versem nasıl olur uygunmudur senin icincnm ben 178 boyundayım..o yüzden bana tam boyu önemli..107 110cm arası olmalı boy..beden büyük gelecek ama ..ben 36/38 bedenim..belinide ölçer misin lütfen..paçaları düz değil mi?lastikli giymiyorum çünkü
tabii..fiyatı ne bu aradaCanım pacaları düz ölcerimde suan elimde metre yok yarın ölcü versem nasıl olur uygunmudur senin icin
Canım orjinal ve cok az kullanıldı 40 tl...tabii..fiyatı ne bu arada
Canım kumas pantolon yok kot ve keten var tunikler lacivert olan bol dökümlü 7.5 tl diger 2 siyah tozludan aldım 15er tl esarplar ipek degil kullanıyorsan sifon sallarımda var yada haç beden giyiyosun ona göre. Pantolon ekleyebilirimMerhabalar tunik ve kumaş pantolonlarin beden ve fiyatı nedir bir de esarplar ipek mi