Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen kalbimin kosesinde sakli bir sirsin, Sen hayatimdaki en buyuk mutluluksun, Seni yitirmek sana veda etmek, Ve, Birdaha gorememek, Bunlari dusundukce, Hayatin acimasizligini, Ve, Seni Sevdigimi anliyorum
SEVDİKLERİNLE OL AYŞECİK. DOSTLARINLA OL... VE HEP DOST OL, DOSTUM OL...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Sevgiler vardir ya hani Lekesiz tertemiz hani saftir Yapmacik yoktur onlarda içten bir gülüstü Bir küçük tebesümdür spati Birlikte aglamak ve birlikte gülmektir El ele omuz omuza yürümektir bu yolda anlami büyüktür Bazen bir güldür sunulan Bazen bir sözdür s öylenen Bazen bir gözyasidir, ayrilirken, süzülen dostça sarilan kollardir boyuna Hani sevgi ile bakan güzel gözler var ya ondan istiyorum bir avuç olsa da
Sevgi dolu arkadaşım..Sen dostsuz kalmazsın ki yüreği güzel insan Gönlüne sağlık olsun..:1hug:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Yesilim yorumun icin tesekkurler begenmene ve gormeden beni anlamis olmana cok seviniyorum, dostsuz sevgisiz olmak dayanilir gibi degildir sanirirm, hepimiz herzaman sevdiklerimizle olabilelim sevgiler
Yesilim sevgisiz kalmamamiz dilegiyle, yuregimizde her cesit sevgi var, sevgi karsi cinse degil butun herseye aileye, arkadasa evlada toruna, cicege bocege, eh gonlunun esi oda bal kaymagi sevginin opuyorum