• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ayşe Sakın Hasta Olmasın!!!"

hasta kadıncağıza yazık günah ya, bu nasıl insanlık, ali taranı çok severdim ama artık nefret ediyorum

ali taranı hiç sevememiştim çok ukala gelirdi bana.gördükki hem ukala hem vefasız hemde bencilmiş.belki olayı sadece eski eşinden dinlediğimiz için tek taraflı bakıyoruz ama yinede insan kanser olan eşini böyle yüzüstü bırakmamalı.ayşede kesin hülya avşara inat evlenmiştir.okudunuz mu bilmiyorum bir kaç hafta önce ayşe kendi köşesinden hülyaya saydırmıştı nedenide hülya kendi programında ayşeyle dalga geçmiş sanırım.kesin ayşe bu yüzden evlendi aliyle.allah mesut etsin.

şaka gibi ya
kadın orda yaşam savaşı veriyo bunlar parti yapıyolar
o kadın kimbilir neler hissetmiştir
yazık!!!!!!!
:19:

Selma Hanım'ı(Ali TARAN!'ın eski eşi) arkadaşları daha fazla etkilenmesin diye Londra'ya götürmüş.Dünyanın öbür ucunada götürseler o acı yürekte olduktan sonra uzaklamaşassın.İnşallah hastalığı ilerlemez:(

Valla şekerler, Ali Taran'ı çok beğenirim. Sempatik, hoş bir adam.
Ayşe'de manyak azıcık çatlak.
Sevmişler evlenmişler, kime ne yav:51:

enteresan bi kader. oya hanım necoya ve eşine bayağı bi sitem etmişti diye hatırlıyorum şimdi kendi kızı neconun eşi durumunda hatta daha beteri durumunda
ayşe yılmazel kim zaten hiç bilmiyorum, bi köşe!! başına sinip dedikodu eleştiri yaparak popüler oluyorlar biz gazeteciyiz diyorlar, gülüyor, eğleniyor
:27::27::27:
eleştiri dünyanın en kolay işi, benim şuan yapyığım gibi, hani benim param, anne bana niye yok diyorum:27::27:

Söyleyeceğim her şeyi sizler söylemişsiniz. Buna ilave olarak Rahşan Gülşan ın yazısını okudum sevmişler kime ne tarzında, Rahşan Hn. bu tür olayları başkası yaşasa sonuna kadar eleştirirdi feminist damarları kabarırdı ama Ayşe arkadaşı olduğu için gayet normal karşılıyor, ben hepsini geçtim evet adam aşık olmuştur karısından ayrılır ama bu kötü zamanında olur mu? Aşk deniliyor ya ne aşkı ya Ayşenin röportajını okumadınız mı 2 hafta içinde gelişiyor her şey, bu aşk için acı mı çekmişler adı iğrençlikten başka bir şey değil, botoksdan ifadesini bile kaybetmiş olan Oya Germen e de yuhlar olsun, ne güzel bir zamanlar kendi yaşadığını başka bir kadın yaşıyor yalnız değil...

Ha bir de bize neymiş diyorlar ya bu kız köşe yazısında onu bunu ağzına dolayıp eleştirmiyormuydu, babasını herkes Azgın teke ilan etmişti o zamanlar, şimdi aynı şeyi kendi yaşıyor insanlar eleştirir tabi ki eleştirmek hakkı bir gazetede köşesi olanlara mı aittir...

az önce fotoğrafları görene kadar şaka falan gibi gelmişti. başında duvakla öpüşürken görünce...

Ali Taran Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki Ali Kaptan'ın rolünü oynasın...

Evlilikler bitebilir... İnsanlar boşanabilirler ... Ama Öyle Bir Geçer Zaman ki Dizizsin'deki Ali Kaptan olmaya da gerek yoktu...

Ama Ali Taran'ın eşinin gözyaşları üzerine kurduğu bu yuvanın çok da uzun soluklu olacağına inanmıyor kimse...

Çünkü hasta bir kadının gözyaşları üzerine kuruldu bu evlilik...

Taran'ın oğlu Kuzey" Doğru mu bu anne !" Diye ağlarken, eşinin gözyaşlarının bopazında düğümlenişini düşünüyor insan.

Ali Taran...

Daha çok Yetenek Sizsiniz'de tanıdı Türkiye seni...

İçten gülümsemen...

Tuhaf espirilerin...

Sevdi seni Türkiye...

Sevdi de ne oldu ?

Karşımıza böyle bir modelle çıktın...

Hasta, hem de ağır bir hastalık geçiren eşine bunu yaptığına kendin bile inanmıyor sundur di mi ?

Sağ gösterip sol vurdun..

Hülya Avşar ile bir şeyler olduğunu düşünüyordu herkes...

Ama yine de eşini bırakıp da bunu yapacağın kimsenin aklına gelmemişti...

Yanlış oldu Ali Taran...

Gözyaşları üzerine kurulan bu evlilik...

Yanlış oldu...

Öyle bir Geçer zaman ki Dizisi'nin Ali Kaptanı'ndan ne farkın kaldı senin ?

Şimdi sen O Dizi'nin Ali Kaptanısın herkes için...

kadinhaberleri.com

niye evlendiklerine zerre anlam veremedim...

Herkesin şaşırdığı bir konu oldu bu.İnsanlar birbirlerini sevmeyi bırakabilirler ve boşanabilirler.Sonra başkasına aşık olup evlenirler.Bunda saçma bir taraf yok ancak bu işin boyutu çok daha farklı.Yıllarını sana vermiş ve karşılık olarak yıllarını verdiğin bir insana en azından vefa borcun vardır.En azından insan da vicdan denen bir şey vardır.Ne yazık ki bunların olmaması bir tarafta hasta olan eski eşi bir tarafta hayal kırıklığına uğramış bir evladı bıraktı.Kimsenin ahı kimse de kalmaz o ayrı..

Zamanında babası annesine benzer durumu yaşatan bir evlat nasıl gönül rahatlığıyla bugün o çok kızdığı kadının konumuna gelebiliyor?Hatta daha kötü bir konum.Düne kadar kendi başına bu durum gelince laf eden kadın bugün söz konusu evladı olunca nasıl alkış tutabiliyor?Her ne olursa olsun bir şekilde vefat etmiş ve ardında minik bir evlat bırakmış bir insanın arkasından ahlak polisliği yapıp 'su testisi su yolunda kırıldı' diyen adam bugün ahlaksızlığa nasıl şahit olabiliyor?Bir insan nasıl bunca yıl ardından bu kadar vefasız olabiliyor?Benim aklım almadı...
Fakat şöyle bir gerçek var ki televizyon dünyası bu toplumun yansımasıdır.Nasıl ki azınlıkta kendi işini yapan,gündem de olmayan iyi sanatçılar varsa toplumda iyi insan azınlıkta olduğu gibi böyle de televizyon soytarıları çoğunlukta toplumun başını alıp gittiği gibi.​

Back