• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ayşe Sakın Hasta Olmasın!!!"

Habinar

🤗🌹🌼🌷🌺🌸🏵️💮❇️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14.165
Puanlar
448
Artık >Toplumsal bir mesele haline geldi bu olay bu yüzden kk ya taşımak istedim Suna Akyıldızın tavsiyesi yüzünden Gündemimi asla değiştiremiyorum
Ali Taran ile kanser tedavisi gören Selma Taran, oğulları Kuzey’e rağmen 2006’da boşanmış, 2009’da yeniden nikah masasına oturmuştu. Kasım 2010’da ise Ali Taran’ın adı ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında jüri üyeliği yaptığı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışmıştı.

Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran’ın sürpriz nikah haberi üzerine, Taran'ın kısa süre önce boşandığı eşi Posta gazetesinden Suna Akyıldız'a konuştu: “Şimdi sizden duyduk. Ali’ye mutluluklar dilerim. Kuzey gözyaşları içinde ‘Haber doğru mu?’ diye bana sordu. Cepten babasına ulaşamadı. Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma önemli bir tavsiyem var: Sakın hasta olmasın. Benimki gibi önemli hastalık asla geçirmesin. Ne demek isteğimi anladınız sanırım.”

bunu yapan türkiyenin gözü önünde örnek olabilecek bi insan yazık diyorum
Bu tavsiye o kadar moralimi bozdu ki siz olsanız ne yapardınız....

Bu evliliğe en fazla 2 ay ömür biçiyorum:68:

Artık >Toplumsal bir mesele haline geldi bu olay bu yüzden kk ya taşımak istedim Suna Akyıldızın tavsiyesi yüzünden Gündemimi asla değiştiremiyorum
Ali Taran ile kanser tedavisi gören Selma Taran, oğulları Kuzey’e rağmen 2006’da boşanmış, 2009’da yeniden nikah masasına oturmuştu. Kasım 2010’da ise Ali Taran’ın adı ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında jüri üyeliği yaptığı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışmıştı.

Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran’ın sürpriz nikah haberi üzerine, Taran'ın kısa süre önce boşandığı eşi Posta gazetesinden Suna Akyıldız'a konuştu: “Şimdi sizden duyduk. Ali’ye mutluluklar dilerim. Kuzey gözyaşları içinde ‘Haber doğru mu?’ diye bana sordu. Cepten babasına ulaşamadı. Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma önemli bir tavsiyem var: Sakın hasta olmasın. Benimki gibi önemli hastalık asla geçirmesin. Ne demek isteğimi anladınız sanırım.”

bunu yapan türkiyenin gözü önünde örnek olabilecek bi insan yazık diyorum
Bu tavsiye o kadar moralimi bozdu ki siz olsanız ne yapardınız....

beş para etmez adama ne söylenebilir ne yorum yapılabilir ki...

Ali Taranı çok beğenirdim fakat haytının hatasını yaptı bence kariyeri yerlerde artık.....

olayın bir de şu yönü var.
boşandıkları zaman bu Ali bey(!) eski eşine konuşma yasağı koymuştu.
konuşursa eğer tedavi masraflarını karşılamamakla tehdit etmişti kadıncağızı.
böyle iğrenç bir adamdan her hareket beklenir zaten...

kadına üzüldüm gerçekten kimi erkekler böle duyarsız,düşüncesiz :2: ama uzum sürmez bu evlilikk :47:

reklam koktuğu zaten belli

Ayşe Özyılmazel'de pek matah bir insan değil, ne şekilde bulunduğu konuma geldiğini biliyoruz. Bununla ilgili bir köşe yazısı okudum hatta Hasan Pulur'a ait, Hıncal Uluç işte ne yaparsın. Tabii ki inkâr edildi ama ünlenmiş bir bayan ismi ile Hıncal Uluç'u aynı yerde anmak zaten ne olup bittiğini düşünmek için çok da zor bir yol değil.

ayse özyılmazel babasının yolundan gidiyor sanırm babası da kendinden kaç yaş küçük bi kızla evlenmş...
gençlk güzellk sağlık ali tarana göre evlilik bu kadar basitmiş işte.. kendi yataklara düştüğünde kim yanında olcak acaba..?

yanlış hatırlamıyosam 1 hafta önce tanışmışlar ve hemen nikah 1 hafta sonrada boşanırlar çok mu zor:57:

"Keser Döner Sap döner Gün gelir hesap döner" demiş atalarımız...Yarın bigün bu adam hasta olur Ayşe Hn.onu anında boşar gider genç bi adamla evlenir.:68:

Anası tvlerde basbas bağırıyordu kocam azgın teke oldu diye, kızının kocası babası yasında "ayyy çok mutlu ayşe" diye demeçler veriyor.

Ne iğrenç bir toplum olduk biz ya:19:

Son düzenleme:
insanlar birbirlerini ömür boyu sevmek zorunda değiller. tamam kabul. ama hiç mi vefa yok. bu nasıl bir insanlıktır. bu kadar bencil olan biri insanlıktan ne nasibini almıştır. annem de kanser oldu. şimdi iyi çok şükür. eğer babam böyle birşey yapsaydı suratına bir daha asla bakmazdım. sabredemedi mi biraz olsun karısı kendini toparlayana kadar. çıkar bir yerden elbet bunun acısı.

kadına gelince diyecek lafım yok. annesinin yaşadığının kat be kat beterini başkasına yaşatıyor. demek ki annesi için de hiç üzülmemiş. anasına acımayan elin kadınına acır mı?

Bu forumu takip etmeye başlayana kadar ünlülerin çarpık ilişkilerine olumsuz yorumlar getirir "Ne insanlar var!" derdim...

Sonra şöhretin, baba parasının ve had safhada rahatlığın "sapıttırmadığı" yurdum kadınlarını gözlemleme şansı buldum burada... "Evli olduğunu biliyorum ama formaliteymiş" diyen "güya saf" kızları, "Eski sevgilim beni hala sevmese hayatındaki o kıza rağmen aramaz" diyerek eski sevgilisinin oyuncağı olmaya devam eden "vefalıları", "Nette onunla yazışmak için çocuğumu ihmal ediyorum" diyerek annelik vasfından uzaklaşan , hovarda tatmincisi dulları gördükten sonra bu garabetin televizyondan çıkan bir virüs değil de hemcinslerimizin tümünü saran bir hastalık olduğunu gördük burada... "Onlar o yolun yolcusu" dediğimiz meşhur kadınların zihniyetlerin "halka indiğine" şahit olduk... Herkesin bir bahanesi vardı yaptığını savunurken, seviyorlarmış, onsuz yaşayamıyorlarmış vs. Sormuşlar; "Ayşe "de "İkimiz de rüya mı bu diye soruyoruz birbirimize" diyormuş...

Ali Taran, Acun Ilıcalı, Levent Kırca ve daha bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü erkek bu yaşananları vaktiyle ayıplamış kadınlarla birleştiriyorlar hayatlarını... "Ayşe" olmasa "Fatma" olacaktı kanser hastası kadının yuvasını yıkan... Zaten bu evlilikten çok daha evvel yıkılmıştı yuvaları... Fakat zaman, kimsenin diğerini ayıplayamayacağı kadar "kafa karıştırıcı" bir hal aldı, masumiyet Sezen'in şarkılarında kaldı... Bugünün en aklı başında olgun adamı yarının sübyancısı, ahlak yoksunu hovardası... O nedenle Ali Taranın eski eşinin temennisini "Ayşe sakın hasta olmasın!"dan ziyade "Allah kimseyi şaşırtmasın" olarak "geniş tutmak" lazım zira çok "geniş" bir toplum olduk... :19:

Babasına kızması ve annesine üzülmesi falan hep reklammış meğerse

annesi de ünlendi kendisi de

Evlenmeleri umrumda değil de kadını öyle bıraktılar ya

Çok merhametsizce..Sevgi bu olmamalı ya

2 gün sonra da boşanırlar. Bu tip insanlar neden evlenir ki?

ayşe tatile çıksın

nereden geldiyse aklıma

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşındı.

düğünden fotoğraflarını gördümde ne kadar iğrendim desem az!

her ne kadar yeni tanıştık deselerde ali taran evliyken beraberliğe başladıkları ortaya çıktı.ayşe 11 martta gazetedeki köşesinde ali taranın bir şeyi tavsiye ettiğini yazmış:50:

Back