• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Kulin-Gizli Anların Yolcusu

burcum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
2.429
172
173
Uzun zamandır çıkmadığı yollarda kaybolanların hikâyesi...

Ayşe Kulin yeni romanında aşkın değiştirdiği ve bir daha hiç aynı olmayacak hayatları anlatıyor…

Çağdaş edebiyatımızın en sevilen yazarlarından Ayşe Kulin, Gizli Anların Yolcusu ile bir kez daha okurlarını şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşmeye zorluyor. Bu kitap yerleşik ve düzenli hayatlarımızın nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu, bir anda yıkılıp gidebileceğini gösteriyor bize... Acı bir kaza... Bir anda ağızdan kaçan bir söz... Ansızın yayınevine gelen bir dosya... Birbirine dolanmış eşarplar... Bütün bunlar, aykırı bir aşkın başını ve sonunu belirlemeye yeter mi?

Gizli Anların Yolcusu, pek çoğumuzun anlamakta zorlandığı, yargılamakta ısrar ettiği bir aşkın romanı. Ayşe Kulin her zamanki ustalığıyla yaklaşmaya korkulan bir konunun üstüne giderek tabuları yıkmayı deniyor.

Bu romanda sadece aşkı değil, toplumun zorladığı hayatları, harcanmış çocuklukları, kendi içindeki sırlarla en yakınlarını yaralayan ailelerin öykülerini soluk kesen bir tempoyla okuyacaksınız.

$0000000352961_5_1.jpg

O kadar sürükleyiciydi ki.. Çabucak okurken hiç bitmesin istedim.
Harika bir kitap önyargıyla bakmamak gerek, eşcinsel bir aşk ancak bu kadar güzel anlatılırmış.
:46:

ayse kulin çok sürükleyici romanlar yazıyo sewerek okuyorum bu kitabıda merak ettimm en yakın zamanda okumak isterim

ayşe kulin yazınca bir kitaba ancak 3 gün ömür biçebiliyosunuz. 4.5.6.7.8.9.10. gün boyuncada eliniza başka kitap alamıyosunuz. yine etkileyci bir kitaptı. bir müddet kitaptaki kahrmanlara oturdum, kalktım, yedim içtim.:9: ilhami ve borayı düşünürken zaman zaman tüylerim diken diken olsa da .

çok merak ediyorum bu kitabı ya
ama fırsat olmadı henüz almaya
birazda konusu değişik geldi açıkcası :50:

bende yeni başladım
yatmak için kitabaı kapattım ve uzandım ve hepsi gözümün önüne geldi...

Devamını merak ediyorum
cok kısa sürede bitireceğime eminim...

Ablam elime tutuşturdu mutlaka oku diye...:36:

belkıde okudugum kıtaplardan en ıyısıydı..ne zmn bora adını duysam aklıma gelıyor superdı

bu ne hayal gucudur yaaa... bu kadın nıye bu konuya degınme geregı duymus anlamadım.. basıt sıradan bı konuyla baslıyo evet ılk sayfadan ıtıbaren surukleyıcı ama absurd geldı bana cok.. bora ve ılhamı ısmını yanyana bıle dusundukce mıdem kalktı resmen yaa :( okuyorum ama 2 gunde bıtırırım dunden berı yarıdan fazlasını okudum.. sırf konuyu merak ettıgım sonucu nereye baglayacagını gormek ıcın okuyorum..koskoca yasını basını almıs bı adam kızının asık oldugu gence asık ne saçmaaaaaa... ustelık de zamanında tecavuze ugradıgını bılerek nasıl boyle bıseye kalkısıyo bence bu serfszlk..:20::20:

Merhaba,
Gizli Anların Yolcusu'nu bende dün bitirdim.Doğruyu söylemek gerekirse Ayşe Kulin'den hiç beklemediğim bir roman.Kitabı okurken psikolojim bozuldu :) Anlamadım,anlayamadım.Bitirir bitirmez Uçurtma Avcısı'na başladım.Hasan'ın başına gelenleri okuyunca iyice psikolojim altüst oldu.Erkek-kız çocuk farketmeden yapılan bu iğrençliği midem kaldırmıyor.Ayrıca Gizli Anların sonu bence daha net bitirilebilirdi.

Farklı bir romandı emeğe saygı duyuyorum . Arada benimde midem kalksada dünyada bu tür olayların yaşandığını hepimiz biliyoruz herkesin kendi düşüncesi . Pek bana göre değildi 2 erkeğin aşkı özelliklede kızının aşık olduğu gençle babanın yaşadığı aşk biraz itici geldi . Okuyalı aylar geçti ama hala kıza acıyorum valla :50:

Konu anlatımı süper, yaşanılan aşkı da çok güzel anlatmış ayşe kulin fakat yaşanan olay benim de pek hoşuma gitmedi. yine de tavsiye ederim ilhaminin boraya olan aşkı çok yoğun güzel anlatılmış

bu ne hayal gucudur yaaa... bu kadın nıye bu konuya degınme geregı duymus anlamadım.. basıt sıradan bı konuyla baslıyo evet ılk sayfadan ıtıbaren surukleyıcı ama absurd geldı bana cok.. bora ve ılhamı ısmını yanyana bıle dusundukce mıdem kalktı resmen yaa :( okuyorum ama 2 gunde bıtırırım dunden berı yarıdan fazlasını okudum.. sırf konuyu merak ettıgım sonucu nereye baglayacagını gormek ıcın okuyorum..koskoca yasını basını almıs bı adam kızının asık oldugu gence asık ne saçmaaaaaa... ustelık de zamanında tecavuze ugradıgını bılerek nasıl boyle bıseye kalkısıyo bence bu serfszlk..:20::20:

Ne alakası var ya sanki ilk defa duydunuz dünyada hiç yaşanmıyor bu tür olaylar. Okuma o zaman bu kadar basit.

kitap iyi hoş sürükleyicide konusuda farklı. fakat sonu öyle aceleye getirilmişki beni hiç tatmin etmedi. ama yinede okunmaya değer. ben seviyorum ayşe kulinin kitaplarını.

Back