• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ayşe firidin moda evi gelinlikleri

ben 1500e diktiriyorum canım kiralık. onlarda minik taşlar da var inci de var hoş duruyo. ama ben eteğinin alt kısmını pek begenmedim.kabak çiçeği gibi açılıyo:) 3katlı ya etek 3.iptal olsun 2.düz insin istedim bakalım nasıl olcak
canım nasıl kiralık o fiyata :s
kabarık olsun daha güzel olur. :)) modeller plise çünkü iner diger türlü :) :1closedeyes:delikafadulden

valla kızlar ordaki gelinlikler uygun ama yeni modeller pahalı bide biz şubatta anlaştık kiralık1500e yani çok da ucuz değil bu yeni modeller

Ben begeniyorum Ayse Firidin'in gelinliklerini, cok güzel modelleride oluyor sitesine bakarsanız görürsünüz. boshayallersmile
Fiyat olarakta cok cok iyi bence, Allah nasip ederde o günleri görürsem ilk ugrayacagım yer olur belkide. zemuszemus

Ayşe Firidin'in modellerini bende beğeniyorum sitesinide sürekli takip ediyorum çok güzel modeller var ..

bende burada diktiriyorum. Ayşe hanım çok yardımcı oluo hem fikir konusunda hemde para konusunda bakalım haziran başında alıcam umarım oda istediğim gibi sonuçlanır. Şimdiden tavsiye ederim herkese :)

Back